Metehan123 Korunuyorum soyle durum var duzensiz adet oluyorum 15 gunde bir oluyorum bi aorun yok dr.a sordum emzirme doneminde oldugun icin duzensizlik normal dedi her meyse 19. Gundeyim gelen giden yok hep 15. Gun olurdum test yapsam cikar mi ki
ZehrAta Metehan123 bencede yapın umarım istediğiniz sonucu alırsınız 🌸 bu arada bebeğiniz kaç aylık 😇
crazymommy Metehan123 Belki yavaş yavaş düzene girecek tir canım yani ay 25 günden 25 güne olacaktır. İstedigin sonucu alırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹🌹
Birprensinhikayesi Ben her ay düzenli olurdum geçen ay olmadım korunuyordum da hamileyim diye kafayı yedim test yaptım defalarca bişey de çıkmadı dün ansızın adet oldum 15,aylık oğlum aşırı mutluyum inş sizinde istediğiniz gb olur
ZehrAta Metehan123 inşallah derken hani eğer istiyosanız inşallah olur istemiyorsanız inşallah olmaz tamamen sizin isteğiniz üzere dua ettim 😂
Metehan123 ZehrAta 😂😂tamam o zaman ben 1 cocukla havlu attim bana kalsa 2.yi asla dogurmam ama esimi ikna edemiyorum
ZehrAta Metehan123 bence iki güzel ama şuan bizim için çok erken şahsen bende diğer ayı korkuyla bekliyorum 😂
Metehan123 ZehrAta valla kordonlarimi baglasinlar muhur vursunlar ben oyle bittim kendimi dipsiz bi kuyuya dusmus gibi hissediyorum esim de yok tamamen tek basimayim asiri bunaldim ya Allah ikiz bebe bakan analara guc kuvvet versin
ZehrAta Metehan123 eşim yanımda olduğu halde ben bile bazen bitkin ve bunalmış hissediyorum ara ara. Allah yardımcınız olsun ama bu günlerde geçecek öyle düşünün biraz büyüsünler özleriz bu günleri 🌸