Minikurabiye Önerebileceğiniz deterjan ve şampuan var mı benim bebeğim çok kusuyor kullandığım deterjan güzel kokutmuyor kustuğu için de tuhaf kokuyor tam temizlenmiyor gibi geliyor bana
Busss Minikurabiye ben hacı şakir lavanta sabunu rendeliyorum çamaşırların 1 avuç serpiyorum hem kokusu güzel hem çok güzel temizliyor. Roxy beyaz sabun beyaz kıyafetleri gri gibi yapıyor tam temizleniyor memnun kalmadım ondan. Hazır sabun tozu varmış hacı Şakirin yeni gördüm bi daha uğraşmayıp onu alıcam.
Janss Minikurabiye Roxy kullanıyorum deterjan olarak , vernel gözüne 3 damla lavanta yağı 2 damla da sirke koyuyorum . Şampuan yerine kendim yaptığım zeytinyağlı sabun kullanıyorum , olmadığı zamanlarda Mustela ya da Hipp şampuan 🧸
isabel Yalin kaç derecede yıkıyorsunuz?ben roxy kullanıyordum ama 30 derecede erimediği için hem çamaşırları temizlemiyordu hem de makinada kalıntı oluşturuyormuş bıraktım🤔
Sedaahmet Minikurabiye ben dalin granül toz kullanıyorum lavanta kokulu. Benim bebegiminde kakası hep kiyafetine bulaşıyor. Hiç ön yıkama yapmadan atiyorum makineye. Cok güzel temizliyor. Hemde güzel kokuyor. Dün dalinin yumuşaticısinı aldim kullandim. Gercekten cok güzel kokuyor 😊 dalin den memnunum ben.
[silindi] Minikurabiye bebek deterjanları hıc bısey cıkarmıyor malesef arıel sıvı leke cıkarıcı deterjan ve yumosun bebek yumusatıcısını katıyorjm o sekılde yıkıyorum
Deletedmom47 Minikurabiye Unibaby deterjan her şeyi çıkartıyor tertemiz oluyor .Organik olarak bitkisel içerikli Green Clean veya Minoris Deterjanları öneririm ama her kiri çıkarmıyor tam olarak . Şampuan biz atopik olduğumuz için Bioderma kullanıyoruz Bübchen felan bakabilirsin öyle sorun yoksa güzel kokuyor güzel bi şampuan 🥰
Miraymerve Minikurabiye baby me granül sabun ve dalin yumuşatıcı çok güzel kokuyor herkes bebeğin niye çok güzel kokuyo kusmuk kokmuyor diyorlar Harika dene e bebekten aldım şampuanı da dalin 40 derecede yıkıyorum baby programında