ozgesahiiin ReisinKizi onu atacagina ben sana evde kahve sunumu duzer atarim google in veeri tabanina insende bulamazsin sjdjsjdjsnne🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ReisinKizi Tombikdonerartikcokpahali benim ki görümce aynen bunu değil de başka buna benzer Bi foto attı. Bugün onlara gidecektik evde yokum demek için atmış 😂 çok da hevesliydim sanki 🙄 ama daha önce de çok paylaştı fake fotolar alışığım yani.
ReisinKizi Tombikdonerartikcokpahali kesinlikle eşimcime göstereceğim bulup 😑 o da Bi daha gitmek istemesin
Tombikdonerartikcokpahali ReisinKizi Hahah🤣 ay inşallah hemen bulursun ya buldurlsr mi kızlar yorumlara bakamadim ama
ReisinKizi Tombikdonerartikcokpahali bulmuşlar bulmuşlar ben de şaşırdım koca google arşivinde 😱 biri bana da öğretsin şu bulma işini ya 😄
Oykuaygun ReisinKizi buldum buldum 😂 story arkadaşlarla kahve keyfi yaz bak ilk başta çıkıyor hatta 😂😂 çaba desen 0 😂
ReisinKizi Oykuaygun hiii 😱 vayy be nasılbuldunuz böyle elinizle koymuş gibi bana da öğretin sırrını 😀
Oykuaygun ReisinKizi Google görsellerden masaüstü yapıp fotoyu aratıyorum. Böyle fotodaki gibi çıkıyor. Daha sonra Google’a işaretlediğim yerdeki yazıyı yazınca foto çıkıyor. Umarım anlatabilmişimdir 🙈