Aysebsra Merhaba hanımlar 6 temmuzda doğum yaptım ve 21 Ağustos da adet gördüm şimdi adetim gecikti normal mi acaba
Melikeeeecansuu Aysebsra bende mayısta dogum yaptım. 8agustosta adet oldum bu ay olmadım bi kac damla geldi daha sonradan gelmedi. Maydonoz suyu içiçem adet olim diye
Sedakcby Aysebsra yeni doğum yapmışsınız sayılır hemen adet olmuş olsanız bile düzensizlik çok normal. Bende 40 başı oldum adet. 7aylik bebeğim her ay düzensiz mesela daha oturmadı
papatya011 Aysebsra çok uzun süreli bir gecikme değil bir hafta daha bekleyin hala olmazsanız bir test alın ama benim normalde düzenlidir o halde 1 hafta gecikmeler yaşadım doğumdan sonra 9 aylıkken düzene girdi tekrar
Aysebsra Defneee0 ben oldum ya şuan da kasıklarım ağrıyor aşırı derecede ama olamadım bir türlü ya hamile kalmamisimdr demi ya
Defneee0 Aysebsra kasıklarım benmde ağrıyor ara ara bence ilk düzensiz olur sonra düzelir korunmuyormuydunuz ki
Liv_3434 Benimde 3 aylık bebeğim var 2 aylıkken adet oldum bu ay adettim gecikti acaba hamile olabilir miyim mide bulantısı da var 🤦♀️
elediyebiri Liv_3434 3 aylik bebegin varken nasil 2 aylikken Adet oluyorsun acaba? Cünkü Benim 40 gün boyunca kanamam vardi az az da olsa. Mayista Dogum yaptim ve hala da Adet olmadim.
Liv_3434 elediyebiri bazı sorunlar yaşadım aşırı stresten dolayı sütüm kesildi sonrasında adet oldum jinekologum bile şaşırdı bu duruma dogumdan sonra benim kanamam çok olmadı 10 gün falan sürdü
Hsrkvk İsterseniz bi test yapın içinizi rahatlatmak için ben de 1 sene oldu doğum yapalı hiç adet olmadım 😂
Aysebsra Hsrkvk ben direk oldum 22 Ağustos da adet ağrısı çektim adet olduğumu öyle anladım şimdi gene ağrım var ama olmuyorum ya inşallah sadece gecikmedr 😊😊
Aysebsra KoalaAnnesi19 yok korkmayın hemen adet olunmuyor normalde 1 sene adet olmayanların var çünkü
Aysebsra papatya011 benim de sürekli düzenli olurdum şimdi kaçınca günüm ilk hamileliğimde bir gün gecikti hemen test yapıp pozitif çıkmıştı 😊
papatya011 Aysebsra bende regl olmam gereken günde ogrenmistim ama doğum bu kolay değil rahim anca toparlanıyor