AygulSina Kizlar rotarix sadece 2 dozdan mi olusuyor bugun 4 ay asisi vardi ben verilicek saniyordum ama karma asisi ve baska bir asi yapikdi
Incidemir AygulSina rota asilarinin aralarinda minimum 4 maximum 16 hafta olabilmekte 2 doz ve 3 doz olarak 2 farkli marka mevcuttur bugun ben 4.cu ay asilari ve rotasini uygulattim.rotayi kişi kendi alir saglik ocaklari vermez ozel aşidir
AygulSina Arsem yurt disinda yasiyorum ben 4 hafta ara ile yapiliyor asi takvimene gore 3 tane var 2 3 4 aylikken ama bu ay vurulmadi bende sormadim ama simdi aklima dustu. Bilgin var mi
ruzgar11 AygulSina rotarix ve rotateq olarak 2 tane asi mevcut. rotarix 2 doz dan olusuyor rotateq ise 3 dozdan o yuzden farkliliklar olabiliyor 😉
AygulSina Beyza5151 yurt disinda yasiyorum ben 2 3 aylikken oldu ama asi takviminde 4 aylikende var yaziyor sanirim rotarix kulandiklari icin iki doz
AygulSina Incidemir 4 hafta asi arasinda oldu 2 ve 3 aylikta 4 ayda takvime gore var ama vurulmadi asi defterine baktim rotarix vurulmus sanirim bu tercih ediliyor. Yurt disinda yasiyorum ben butun asilar ucretsiz burda
AygulSina Arsem almanyada 1988 yilinda kaldirilmis sanirim tarih konusunda emin degilim. Hastalik cok az oldugu icin. Ve arkadasim doktolar onermiyor yan etkisi cok oldugu icin demisti. Bugun sormayi unuttum doktorumuza
Incidemir AygulSina oranin ucret politikasini bilemem tabiki olabilir.burda haloyle asilar yurt disi menseili ise ucretli olabilor ki akillara zarar maliyetli