Aysen_1 Dün aşı oldu bebeğim ama aşırı huzursuz ve uyumuyo ne zamana etkisi geçer acaba başına gelen varmı
Asel4549 Aysen_1 benmde dün oldu biraz huysuzluk yaptı bir iki saat sonra geçti ateşlenme veya herhangi bişey olmadı
Neseuygar08 Aysen_1 canım bızımde asıdan sonra nevrımız dondu huzursuzluk uykuya dırenme meme reddı hersey oldu 15 gün gectı üzerinden yavaş yavaş duzelıyo gıbı suanda sabret
Sevgiyumagim Aysen_1 bizim daha var ama hemşire ikinci asi olduğu zaman ağrısının çok olacağını huysuz olacağını söylemişti. İnşallah tez zamanda geçer
Zormama Ben de dun yaptirdim dun parol vermistik bi cay kasigi iyiydi, bugun surekli agliyor cok huysuz,huzursuz..😔😔 1 saat once yarim cay kasigi parol verdim doktoruna danisip,doktor kolu agiriyordur dedi ,yarim saattir uyuyor cok sukur🙏
Neseuygar08 Neseuygar08 huzursuz oldukca calpol verebılırsın dedı bana hemsıre ole yaptım çay kaşığıyla 6 saat arayla verebılırsın sende
Neseuygar08 Aysen_1 malwswf sızın kı belkı kısa sürer bızim baya zor gectı ınsalalh sözünde oyle olmaz