pogcayanakannesi Kizlar bazilarina trendyol cüzdana yatmis paralar. Ben baktim yok 🙄 144 kaydedilme vardi neden acaba gelmedi ki. Biz kontrol eder misiniz sizde
Zeynep-almila Henüz banada gelmedi ama Nasıl kullanıcaz trendyol cüzdanda o kadar para mı olması gerekiyor?Aselina0319
pogcayanakannesi Deletedmom0099 kupon bolumunde var ama farkli farkli kategorilerde var. 30 40 10 karisik
Deletedmom27337 pogcayanakannesi kullandım ben 🙈 trendyol cüzdanıma gir. En altta elit falan yazıyor onun en başında tüm ürünlerde 25₺ yazıyorsa sana yatmıştır. Yoksa kupon tanımlanmamıştır
Deletedmom27337 Zeynep-almila diyelim ki 20₺ lik ürn beğendin. Kargo parasıyla 30₺ oldu. Sen trendyol cüzdana 30₺ yükliyceksin. Siparşi tamamlarken kuponuda seçince ödenevek tutar 5₺ ye düşer. Hesabından sadece 5₺ çekilir. Geri kalan 25₺ yi kartına geri aktarabilirsin
Aselina0319 Zeynep-almila almak istediğin ürünü sepetine ekle altında hemen çıkıyor zaten kullan kopunu diye 25 tl düşürüyor mesela geri 20 tl kaldı cüzdana 20 tl yükle alışverişini onayla
Winnithepooh pogcayanakannesi trendyol cüzdana yatmiypr paralar indirim kuponunu bakın paylaş kazan diye 25 tl veriyorlar
EmineVedat Benim 59 kaydedilme var kupon görünmüyor bir keresinde 200 kaydetme yaptığım hâlde paramı vermediler haksızlık yaptılar o kadar uğraştım yani. Fenomenleri 1 tıklanma gelse para basarlar ama.
Zeynep-almila EmineVedat trenyol asistan ile görüştüm yoğunluk var gün içerisinde gelir dedi inşallah gelir bende beklemedeyim 🙃