Sidar21 Bebeğim 54 günlük ve sadece mama ile besleniyor kaç saatte ne kadar mama vermeliyim ilk çocuğum 2 gün önceye kadar da her ağladığında mamasını veriyordum herkes 2 saatten aşagı verme dedi bende öyle yapıyorum böyle olunca da hiç uyumuyor sabahtan bu yana beşik sallamaktan kolum koptu daha kahvaltı bile yapmadım durmadan ağlıyor mamasını içince susuyor 5 dk sonra yine aynı bana akıl verin napim ben 🥺🥺
Seveny Sidar21 eğer kusmuyosa şişip rahatsız olmuyosa anlaşılır zaten saatte bir verebilirsin her bebek aynı değil benimkide saatte bir 90 cc içer emzirdiğim için tam ölçemiyorum ama bi kaç biberonla verdim çok içti iştahlı kilo alımı da iyi belki sizin bebişte iştahlıdır 47 günlüğüz bu arada
cinar21 Sidar21 benim bebeğim de prematüre doğdu, 58 günlüğüz, 3 saatte bir 70 cc veriyorum. Yalnız her mamadan önce az da olsa emziriyorum. Ama sütüm çok az. 2 saatten önce verirseniz gaz yapabilir demişlerdi. Siz kaç günlüksünüz ?
Lololiya Ssmmyy benim bebeğim 3,5 aylık 60 cc zor içiyor nasıl çoğaltıyorsun mamayı bendemi bi sorun var
Sidar21 cinar21 54 bende 36 haftalık Doğum yaptım 2 buçuk kilo doğdu sonra sütüm olmadığı için sarılık geçirdi 2 kiloya düştü şuan en son dün acilde baktık 3 buçuk kilo
esra-m Sidar21 bazen bi kere uyaniyor altini değiştirip biraz sevip tekrar uyutuyorum mama saati gelince kendi uyaniyor. Ritüel haline geldi bizimki😄
esra-m Sidar21 gün ve aya göre değilde kilo başına 30 cc arttir demisti doktorumuz. 2 ay 24 günlük 150cc içiyor
Sidar21 esra-m sabah 6 da uyandı 11 e kadar uyanıktı 11 de uyudu 1 saat kadar şuan hala uyanık ağlıyor durmadan dizimde sallıyorum