Nefesimqe Kızlar yardım lütfen 1ay 6 günlük kızım var baş çevresi 35 cm olarak doğdu bugün kontrolde 39 cm çıktı doktor takip edeceğiz dedi benim sorum şu bebeğim hiç sırtüstü yatmıyor bu başının çevresini etkiler mi yoksa ciddi bir sorun varmıdır 😢😢😢
Ugggg Nefesimqe eğer ciddi bi sorun olsaydı seni mutlaka çocuk doktoruna yonlendirrlerdi bidahaki kontrolde bı ilerleme olur/ olmaz buna göre bilgi verirler kafası düzgün olsun diye bı sağ bı sol yatırın diyorlar ama ne kadar etki ediyo bilemiyorum eğer için rahat değilse bi cocuk doktoruna götür
Serapw Nefesimqe geçen gun ben de benzer bir post açmıştım arkadaşım.cok endişe ettim ben de çocuk doktoruna götürdük usg istedi baktilar bingildagindan çok sukur bir sıkıntı çıkmadı.bu kadar erken usg ye gerek varmıydı bilmiyorum ama.muhtemelen ilk ölçen ve sonradan ölçen farklı olmuştur dedi doktor.
Nefesimqe Ugggg çocuk doktoruna götürdüm zten 28 Mayıs'ta tekrar çağırdı bı sağ bı sol yatıyorum fakat kafasının arkası uzadı buda baş çevresini etkiler mi onu merak ettim
Ugggg Nefesimqe ben saglikocagi zannettim genelde oraya gidince olcuyo hemen ebe ona gitti aklım şekillenmesine etki eder ama uzamasına bı etkisi olmaz
Nefesimqe Serapw internette araştırıyorum değişik şeyler çıkıyor insan ister istemez endişe ediyor. Beyinde su toplanması oluyormuş bı sürü şeyler aklımı oynatacağım 😓😢
Serapw Nefesimqe evet malesef insani çok fazla endişelendiren bıktı var ama bu dönemde yaptığımız en büyük hata sanirim o bilgilere bakıp endişemizi daha da arttırmak.iyi bir çocuk doktoru bulup onun yönlendirmeleriyle hareket ederseniz sizin de içiniz rahat eder.cunku her çocuğun gelişimi sistemsel olarak aynı olsa da her çocuk biriciktir ve onu ancak doktor anlayabilir.bu yüzden öncelikle zor biliyorum ama içinizi ferah tutun.