Bilgegamze Kizlar hangi mamayı kullaniyorsunuz. Ben sma optipro 1 kullaniyorum suda cok çözülmüyor sanki. Bebegim 5 aylik hemen hemen 6 7 cocuk doktoru degistirdim şimdiye kadar hepsi sma önerdi.
Mmavi Bilgegamze sma kullaniyoruz. Biraz kaynar suda hafif karistirip ilitiyorum bir sorun yasamadim.
Taazzeeaannee Bilgegamze Biz de sma kullanıyoruz çok da memnunum. Kilo alımı vs her şey iyi fazla gaz da yapmıyor .
umay2111 Bilgegamze aptamil kullanıyorum ama daha önce sma optipro kullanıyordum bence o daha iyiydi bebeğim aptamili sevmedi kilo alimida çok yavaşladı
leynanin_pembemantosuu Bilgegamze gold u da kullandım şuan sadece bebelac kullanıyorum kilo alımı her mamada normal derecede ilerledi artı bi kilo aldırmadı
Nefise_37 Bilgegamze Bebelac Gold kullaniyorum canım ilk basya Aptamil kullandım 2 numarası aşırı gaz yaptı bebelac Gold a geçtim şükür gayet memnunum hersyi güzel ve gaz yapmiyo kendisi cikariyo rahatca
Bilgegamze Nefise_37 bizde de gaz kaka sorunu yok. Aptamil proseyno kullan dedi cevremdekiler aşırı kusturdu çocuğu geri sma ya döndüm
Nefise_37 Bilgegamze ozaman çok şükür. Sma devam et bakalm olmadı başka denersin cocklar her mamanın tadını begenmiuolar hepsi değişik
umay2111 Bilgegamze aptamil kullanıyorum ama daha önce sma optipro kullanıyordum bence o daha iyiydi bebeğim aptamili sevmedi kilo alimida çok yavaşladı
Momys_-girl Bizde aptamil 1 kullanıyoruz gaz olarak Bi sıkıntısı olmadı ama mamada sonra kusuyor biraz. Bende değiştirmek istiyorum aslında ama kararsızım. Bebelac çok güzel olduğunu duydum değiştirirsem bebelac alırım