Peyker19 Merhaba 2 yasindaki kizimda sadece uyurken öksürük oluyor. Uykusundan uyaniyor. Oksurukle ilgili baya post okudum ama merak ediyorum sadece uyurken olma sebebi nedir?
Kevseryldz Peyker19 geniz akıntısı olabilir canım başını biraz yüksek tutmaya çalış bakalım yine aynı olacak mı
Sonsuzmutluluk Peyker19 benim kızımda da uyurken öksürük oluyodu Boğulurcasına uyanıkken çok nadir öksürüyodu bronşit olmuş.doktoru uykudan uyandıracak kadar olan öksürük bronşittir dedi
Coyness2020 Peyker19 süt kakao paketli gıda kesmenizi öneririm eğer tuketiyorsa. Ayrıca Instagram da saglikcibiranne hesabını takip etmenizi öneririm
Tubafadime Peyker19 geniz akıntısı vardır ondan olur benim kizimda geniz akıntısı cok oluyor ve ondada öksürük oluyor sadece uyurken onun için hava verin o zaman hemen geç oy. Biz kizimda çözümü boyle bulmustuk
Peyker19 Kevseryldz yastikta yatiriyorum yuksekte burnu da tikali hafif. Birkac postta sadece uyurken olan oksuruk sebebi alerjik olabilir diye yaziyordu.
Kevseryldz Peyker19 anladım canım bazen bana da oluyoda geniz akıntısı demişti dr o yüzden söyledim. Bi doktora götürün isterseniz
Sonsuzmutluluk Peyker19 ilk gittiğimizde boğazı kızarmış dedi doktor ilaç verdi ertesi gün daha şiddetlendi tekrar götürdüm farklı doktora uykudan uyandıran öksürük bronştttir dedi tedavi başladı serum takıldı hava verdiler 3 tane iğne kullandık kortizonlu ventolin hava hala geçmedi sonra antibiyotik kullandık Macrol 10 güne yakın uğraştık biz hastanelerde
Tubafadime Sonsuzmutluluk doğru demiş doktorunuz çünkü benim kizimdada bronşit var ve 50 günlükken oldu kizimda hala şimdi olur havayla kesilir öksürügu. Birde havayı nasıl kullandığınızda oyle doktorumuz bize ventolin ve flixoti verdi ve 5 gün ventolin 6 saatte 1. Flixoti ise 15 gün günde 4 defa demişti ve 1 hafta içinde kesilmişti.
Mirac_ozge Sonsuzmutluluk gecmiş olsun senin anlaattıgın gibiyiz suan benim oglumda ilk az öksürüyodu şimdi asırı öksürük var gece uyumuyo boguluyo atesi de var 3 gündür hastaneye gidip geliyorum ama üşütmüş diyo sadece ama ben sadece üşütmüş olmasına inanmıyorum bencede bronşit
busramerve Peyker19 muhtemelen alerjiktir. Yediği bir şey veya toz vs gibi. Benim oğlum da alerjik ve sadece gece öksürüğü oluyor gündüz farklı etkileri oluyor
Astalavistaaa Kızım da böyleydi, bir kere su verip uyuttum çok öksürdüğğ zaman. Ertesi gün bütün gün içirdim Öksürük falan kalmadı. Boğazı kuruyordur belki.
Woody Peyker19 yataginda yastığımda alerjisi olan bir sey olabilir Farklı yerde uyursa da oluyor mu Bir de odanin nemini ölçüyor musunuz?