Mirza2021 Merhaba annişler 11 gün oldu doğum yapalı emziriyorum neye baksam gaz yapıyor yazıyo sizler neler yiyorsunuz
sterilmikrop Mirza2021 herşeyi 😊 sana gaz yapan yiyeceklerden uzak dur bence. misal kuru fasülye yediğimde ne bende ne de bebeğimde sıkıntı olmuyor ama soğan yediğimde bende rahatsız oluyorum bebeğimde
Aysegulsvg Mirza2021 ayy çok zor😂 çig soğan brokoli bulgur bakliyat lahana asla yememelisin ben genelde mantar patates makarna pilav sulu patates felan yiyordum
Mirza2021 sterilmikrop teşekkür ederim deneme yanılma yöntemini denicez o zaman bizde ne gaz yapıyo ☺️
Mirza2021 Cheddar sebze yiyorum ama haşlama yada fırında pişiriyorum sarımsak salça soğan iyi degil diyor nette bu şekilde tüketiyorum
Mirza2021 Aysegulsvg sulu yemek yapmayada korkuyorum salça sopan sarımsak iyi degil diyorlar haşlama yada fırında pişiriyorum
Aysegulsvg Mirza2021 evet fırın daha mantıklı ama pişmiş soğan sarımsak gaz yapmıyo birde ben sarımsak degilde tozunu kullanıyorum ama pişmiş soğan gaz yapmaz canm