Aysenin Bebeğe kullananlar var mı acaba? Kullananlar ne kadarlıkken ve nasıl kullandınız. Uyumuyor adam akıllı sürekli huzursuz da. Bu ikisini diyenler oldu. Sorayım dedim
cemreninnannesii Aysenin anason vermeyin her bebek aynı değil kimi bebeğe fazla etki gösterip uykudan ayılamıyor ama ben 40ından sonra kimyon verdim
Aysenin Oslem33 Nasıl yapıp veriyorsunuz peki tarif eder misiniz Faydası oldu mu. Bizde 2 aylığız. Bi haftadır ne uyku ne de huzuru var
Oslem33 Aysenin suan2 aylıgız bir cay bardağı suyu cezvede kaynat fokurdayınca bir caywkasıgı kımyon tohumu at ıcıne bi taşım kaynat kapat altını ılıklaşınca süz iki çay kaşığı içir uyutuyor hem sancıyı alıyor
Kaderlmc Oslem33 ben kendim çayını içiyorum da direk bebeğe vermek yan etki yapmıyor değil mi bebeğe ben korktum vermeye
Lalalala1 Oslem33 bende böyle yapıyorum ve bunu sizde için sizdeki gazda gider ve sütü arttırıyor bilginize 🍂aklınıza geldiği her dakika yapıp içebilirsiniz çocuğunuzada içirebilirsiniz 2 çay kaşığı kadar
ipekkizz Aysenin bebegime vermedim ama kendim anason rezene ve kimyonu öğütülmemiş halde demleyip günde iki kez içiyordum iyi gelşyordu
Lalalala1 Kaderlmc Gazını alır bebeğin 2 çay kaşığı hiçbir sorun olmaz hem rahatlatır kimyasal gaz ilaçlarından hem etkili hem doğal🍂
Oslem33 Kaderlmc ilk zamanlar ben de korktum ama herkes ver bısey olmaz dyordu cevremdekıler sonra alıştım hiç bısey olmuyor hergun verıyorum gunde bıkac kez
Kaderlmc Lalalala1 teşekkür ederim 😊 peki günde sadece iki çay kaşığı mı veriyorsunuz bi de her gün taze mi demliyorsunuz çayı
Lalalala1 Kaderlmc çay olarak düşünmeyin hangi hemen 2 kaşık kimyon tatlı kaşığı 2 çay bardağı su bu kadar. İçtiğini o an içirin içmediğini siz için. Her emzirdikten sonra ya da 2 saatte bir içirin zaten sonrasında bunu yapmaya ihtiyacınız kalmadığını anlayacaksınız 🍂
Gul_17 Aysenin bebeğinize bunları kullanmayın kendiniz için sütünüzden gelebildiği kadar geçer oradan fayda sağlar kesinlikle böyle şeyleri bebeğinize kullanmayın sindirim sistemi sindirmeye uygun değil karaciğer enzimleri hazır değil yapmayın