tostosum Merhaba hanımlar. Bebişlerinize düştüğünde vs. ezilme morluk durumunda krem falan ne kullanıyorsunuz. Arnica kremi duydum ama size de bir sorayım dedim öyle alayım
Biricik01 tostosum Şismeyi önlesin diye genelde viks kullanıyorlar ama ben hiç kullanmadım yaralanma için teramisin kullanırım hep
Elmas16 tostosum Hiç krem kullanmadım her zaman doğal zeytin yağı sürerim anında ve sık sık devam ederim bugüne kadar hep iyi geldi size de tavsiye ederim zararı da yok
tostosum Canimkizim34 Huysuzlanıp istemeyebiliyorlar ya o yüzden krem falan daha mantıklı geldi. En azından sür geç gibi
Canimkizim34 tostosum fenomenlerin tanıttığı stick tarzı birşey var bu aralar hep görüyorum. Trendyola bir bakın isterseniz 😊
tostosum Canimkizim34 geçen bir tane gördüm yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 130 gibi bir şeydi birde indirimli hali. Fiyat bana fazla gereksiz geldi açıkçası. Arnica krem de 50 TL civarı
tostosum Elmas16 aaa hiç aklıma gelmemişti doğallıktan yanayım zaten. Morluğa yaralanmaya falan iyi geliyorsa kullanırım
Elmas16 tostosum bizde işe yaradı hep geçirdi oğlumda hala da devam ediyorum en ufak bi yere çarpsa sık sık sürerim şişmesine morluğa falan. Siliyor elliyor diye uyurken bile sürerdim
Elmas16 tostosum Zaten her dışarı çıktığımda illa çanta alıyorum. Zeytinyağı da çantamda küçük bir cam şişe içinde mevcut ☺️