Elfbc Merhaba, 6 ay üstü bebekleriniz için eğitici, interaktif oyuncaklardan neler aldınız neler buldunuz? Aldıklarınızdan memnun musunuz, paylaşır mısınız ☺️
Alaranaz Elfbc bende bu var 7 aylık kızım 6 aydan beri oynuyor ses çıkarttığı için dikkatini çekiyor malzemeleri alıp çıkartıyor 🤩 Çok eğleniyor oynarken 😘 Ben kartlar aldım ona gösteriyorum anlatıyorum çok dikkatli dinliyor , erken diyenler olabilir eğitici kartlar için ama bence ne kadar erken o kadar iyi 🤣💜🌸
cemreninnannesii Elfbc canım eğer hareketli bebeğin varsa oyuncak dışında her şeyle oynuyor 2 gün oynar üçüncü gün yüzüne bakmaz ben eğitici köpekçik aldım telefon aldım 1 gün oynadı tamam çünkü etraftaki şeyler daha ilgi çekici geliyor😂
OmerinDefnesi Elfbc ben oğluma 1 yaşındayken eğitici köpekcik almıştım.Onun sayesinde organlarımızı öğrendi.Köpekçik söyledikce oğlum tekrarlaya tekrarlaya konuşmayıda sökmeye yardımcı oldu diyebilirim.Birlikte dans edip şarkı söylüyordu çok eğleniyordu onunla.Şuan 4 yaşında oğlum 2 aylıkta kızım var kaldırdım onun için saklıyorum şimdi😇😇
Elfbc Alaranaz bu fisher price mı acaba? Kartları ben 2 aylıktan beri kullanıyorum ☺️ Çok hareketi ve çok dikkatli bir oğlum var o yüzden eğitici oyuncaklar seçmeye çalışıyorum bende çünkü herşeyle oynamıyor 😕
Elfbc cemreninnannesii 6 aylık şu an oğlum çok hareketli ama çok dikkatli bir bebek oyuncaklara oynamayı seviyor sadece dikkatini çekmesi gerek herşeyle oynamıyor o yüzden eğitici oyuncaklar neler kullanılıyor diye sormak istedim
Alaranaz Elfbc evet canım fisher price 😇 Bende aynı şekilde eğitici oyuncaklarla oynatıyorum renkleri meyveleri gösteriyorum çok hoşuna gidiyor gülüyor sürekli 🤣
[silindi] Eger sizinkide ayaga kalkmalara tutunmalara basladiysa bu aktovite masasini oneririm. Aldigim gunden beri basindan kalkmiyor. Hem ince hem kaba motor becerilerini destekliyor. Su an ogrenebilecekleri max seyler sebep sonuc iliskileri oldugu icin vurunca ses cikaran isik yanan vs oyuncaklar uygun olur.
Alaranaz [silindi] canım oyuncağın markası nedir ? Bende bundan almayı düşünüyorum fisher price oyuncakları alıyorum genelde Buda çok güzele benziyor
Elfbc [silindi] yürüme arkadaşı almıştım ben şu an ona tırmanıyor ayağa kalmaya çalışıyor motor becerileri önde gidiyor çünkü son bir aydır emekliyor oğlum, yürüme arkadaşının üzerinde de benzer aktiviteler var aslında aynı işi görür mü almak lazım mı arada kaldım şimdi..
Elfbc OmerinDefnesi eğitici köpekcik aldım ama daha vermedim çünkü şu an diş kaşıntısı var her şeyi ağzına sokmaya çalışıyor o da tüylü olduğu için vermedim bekliyorum biraz daha ☺️İlk bilgisayarım var ondan almıştım onunla çok oynuyor ama kızınız için tavsiye ederim.
[silindi] Elfbc bunda siralamayi ogrenmesi zor hareket ettigi icin, once masa sonra yurume arkadasi daha mantikli olur bi ayakta durmayi denge saglamayi ogrenmeleri lazim
Elfbc [silindi] bende ondan bakıyorum da devriliyor mu diye merak ediyorduk görünce dikkatimi çekti. Yorumları da genelde iyi görünüyor sağlam mı benim oğlum aşırı hareketli evin içinde korkuyorum çünkü
Elfbc [silindi] Hepsiburada da indirim var alayım o zaman ben 390 TL ye geliyor 8 tane çit. Büyük mi alan olarak sizde içine girebiliyor musunuz ?