Sarikuzumalp OyaGny verebilirsiniz ben ilk yarım çay bardağı ile başlamıştım 6.aydan itibaren verilebiliyor ☺️
Sarikuzumalp YeniAnneIstanbul sade veriyorum ben 7.ayda başlamıştım daha tam anlamıyordu sanırım o yüzden sadeyi sevdi meyveli içmiyor. Siz içerisine meyve çekip ekleyebilirsiniz genelde sade içmeyen bebeklere öyle yapıyorlar
OyaGny Sarikuzumalp mesela kullandığım kefiri tek bi seferlik mi kullanabilirim tekrar tekrar verebilir miyim bitene kadar
YeniAnneIstanbul Sarikuzumalp iyi yapmisiniz ben 12.aya kadar sadece anne suttu ve formul mama verdim sanirim orda hatta yaptim 😔 meyveli deneyim insallah sever
Sarikuzumalp YeniAnneIstanbul olsun 12.ayda hiç geç değil muz çilek şeftali falan robotta çektirip karıştırıp verebilirsiniz daha sağlıklı ve lezzetli olur bence inşallah içer 🥰
sonsuz17 Mom44454 Benimki de aynı şekilde ben de dedim böyle bir karışım yapayım Belki faydası olur hem güçlenmesi için de 23 aylık 10 kilo 700
Sarikuzumalp OyaGny küçük boy alıyordum ben normalde 2 çay bardağı çıkıyordu 2 gün kulkanıyordum. Şimdi büyük olanlardan alıyorum üstünde açıldıktan sonra 3 gün içerisinde tüketilmesi gerek yazıyor. 3 gün verebilirsiniz.
Nisaelizmom Sarikuzumalp yaaa ne demek çok teşekkür ederim ☺️ bilgilendirdiğin için 🙏🏻😍 dikkate alacağım dediğinizi tekrardan teşekkür ederim aradığım cevabı buldum 😍🙏🏻❤️
Kubrardvan Nisaelizmom Bende hep 1 yaşındaki bebeğime altınkılıç veriyorum en iyi o diye biliyorum güvenle verebilirsiniz