Aliasafsenel Oğlum 5 aylık kilosu 6700 4. Ayda sadece 250 gram almıştı doktorumuz hemen mama verdi (bebelac pepti junior) kilo alımı çok az diye ben de kullanmak istemedim çünkü öncesinde kilo alımı normaldi sağlık ocağındaki ebemiz de bi iki hafta sonra gel bakalım tekrar kilosuna hemen mama başlamayalım dedi gittim iki haftada 400 gram almıştı dedi ki tamam sıkıntı yok bir ayda 1 kiloya yakın alır aylık kontrole gittik dün tekrar bu iki haftada da hiç kilo almamış aynı kilosunda yavaştan ek gıdaya başla meyve sebze suları vererek dedi ben de ne yapacağımı şaşırdım ek gıdadansa mama alayım dedim ama kilo aldıran tadı güzel olan alerjik bir mama önerisi istiyorum sizden
Melikeakiner [bilinmeyen] Alerji mamalarının tadı buruk, yeğenim alerji oradan biliyorum. Bize aptamil pregomin as çok iyi geldi. İçerisine az pekmez veya vanilya şurubu katarak mamaya alıştırdık. Doktorumuz önerdi. Kilosu boyu gayet güzel.
eymenveben Aptamil pregomin as kilo aldırıyor ama kabızlık yapıyor bebeğimde alerjik mamalar arasında bence en iyisi