Yaztatili Merhaba. Malum bebek kıyafetleri çok çabuk kirleniyor ve bu havalarda da kurutması zor oluyor. Uygun fiyatlı ama memnun kaldığınız makine önerileri alabilir miyim?
Yamanikomm Yaztatili kurutmalimi camasir makinasi samsung yeni cikani var bende fiyati uygun degil ama ama inanilmaz bir makinaa elektrik hic cekmemis resmen her seferinde kurutmayi calistirmama ragmen teyzemdede lg var oda cok memnun lg biraz daha uygun
zmerves Yaztatili ben arçelik kullanıyorum 1,5 yıldır 0 problem. Gerçekten her zaman da diyorum eğer yeniden evlensem ilk alacağım eşya kurutma makinesi olurmuş. Çok doğru bir karar
Yaztatili zmerves ben de yer sorunundan dolayı alamadım. Kaç kilo ve serinin adını söylebilir misiniz?
Yaztatili zmerves teşekkür ederim az kiloda olması sorun oluyor mu ? Programlar çok uzun diyorlardı öyle mi?
zmerves Yaztatili evet uzun sürüyor. ancak tıkabasa doldurmazsanız daha az sürede bitiyor tabi ki… ben genellikle makinayı akşam 10′dan sonra çalıştırıyorum. biraz daha faturada fark ediyor.