Mira04 Merhaba hanımlar kızım 3 ay 14 günlük yürütece en erken ne zaman koyabilirim şuanda koymayı düşünüyorum artık
Melisbugi Mira04 beli falan incinir çok erken canım kızım 6 aylık daha koymadım önce biraz oturmaya falan çalışsın yürüteç için baya erken
Alppparss Mira04 normalde önerilmiyor ancak kullanmak isterseniz de erken bildiğim kadarıyla bebek baş ve boynunu tutabilmeli
Melikeeeecansuu Mira04 bnde 4 ay 7 günlük oglum ayın 15ınde sıparıs verıcem 5 aylık oluyor ozaman. 10 dk felan bındırıccem alıcam fazla bındırmeyelım 6 aya kadar sende oype yap
Mira04 Melisbugi şuanda kızımı destekli oturtuyorum zaten öyle yapsam problem olmaz die düşünüyorum internete 2-3 kaynakta 4 aylık bebeklerine kullanabilecegi yazıyor
Mira04 Melikeeeecansuu zaten destekli oturtmak istiyorum internete 4 aylıkken başlanılabilir yazıyordu 2-3 kaynakta okudum
Mira04 aslanuraz ya interneten baktım da 4 aylıkken başlanılabilşyor muş ondan soröakda istedim🥰 destekli oturtmayı düşünüyorum aslında
aslanuraz Mira04 başını ve boynunu tam.tutamaz ki annesi. Bu aylarda bol bol ten tene temas yapsan daha güzel olmaz mı 🥰 yürütec için çok erken biraz daha beklemeni isterim açıkçası 💛
Prensesannesi38 Mira04 hayır daha oturamıyor bile ne yürüteci zaten yürüteç sağlıklı değilde illla koyacaksan bi 7 aylık olsun
Melikeeeecansuu Mira04 bende okudum bebe yatmaz almıstım onda oturruyorum 5 10dk felan sımdıden 6aylıkken rahat oturur
Pembepanterr Mira04 Bende internette araştırdım hiçte 4 aylık kullanıldığına dair birşey gördüğümü hatırlamıyorum nerde okudam en az 8 aylık diyordu.
Glbhrylmz Mira04 Yok canım koyma bence 6 aylık olsun biraz bekleneni tavsiye ederim. Yere bırak sürekli yerde yuvarlansn
AslanannesiAyse Mira04 benim de oğlum 4 aylık ve oturtabiliyor bebeyatmaz yakında mama sandalyesi ne koyucum yürüteceğim de erken diş çıkarıyor damaklar sertleşmeye başladı 😬
Oguuu26 3 buçuk aylık daha çok çok erken yaa benim oğlum 5 aylık daha anca bindircem oda 5 dk bile değil
Glbhrylmz Mira04 Aynen annesi minnoş daha kalçası filan gelişsin biraz daha Allah korusun kalça çıkığına neden olabilir