Boncukk64 tgba-22 ayy ozaman kesin alerjik 😞 süt ve süt ürünlerini kes önce 1-2 hafta dene düzelirse huzursuzlugu geçerse süt ürünlerine alerjisi var yeme ama geçmezse mayalı şeyleri kes bide öyle dene inşallah düzelir
Boncukk64 Biz Uşakta yaşıyoruz izmire bi profesöre gittik bebegime sırttan bi test yapıldı orda çıktı hiç tahmin etmezdim mesela mayalı ürünlere çıktı sütle alakası yokmuş mayalı ürünleri kestim önce huzursuzlugu ıkınması geçti sonra döküntüler geçti kakasında ki mukus bitti çok şükür düzene girdi
Anekdot Oslem33 ah bende öyleydim halen her kakayi inceliyorum altını korkarak aciyorum bazen mukus yine oluyor
Oslem33 Anekdot evet yA hırıltısı var dyorum ateşi mi var dyorum kafayı yedim ıyıce siz şuan kac aylık oldunuz peki?
momtgb0676 Benimde bebeğim 2 buçuk aylık mukuslu kaka, midede gurultu, huzursuzluk var. Doktorum ya alerji ya idrar yol enf dedi. Günlerdir idrarını torbaya yaptırmaya çalışıyorum :(
Oslem33 Anekdot hırıltı var zor nefes alıyor yeni yeni kusmaları başladı bi de beni emerken memeyi sündürüp cok aglıyor sanırım sütüm azaldı artık mama vermeye başladım 😰😢😢