-askmeyvem- Merhaba güzel anneler ben emziriyorum bebeğim 2 aylık kaş yaptırmak istiyorum ama uyuşturucu krem sürüyorlar zararlı olur mu bebeğim için? Yaptıran var mı bu konu hakkında bilgi sahibi olan 😌🌸
PortakalliKahve -askmeyvem- emzirmenden ziyade hormonlarından kaynaklı her yer yapmıyor. 6 aydan sonra yapıyor ya da. Bana böyle söylenmişti. Bu arada uyuşturucu kreme de hiç güvenme başladıktan sonra zerresi kalmıyor 😅
-askmeyvem- 1balkizannesi 😀😀😀😀 ya iğrençliği tabi yapan yerin kötülüğü de benim asıl sormak istediğim uyuşturucu kremin emzirmede sorun olup olmayacağı😃
-Yasminnn_75_ -askmeyvem- evet hatta ben acımasın diye çok sürdürdüm acıya dayanıksızım ben böyle şeyden korkarım bebeğime bişey olur mu diye çok araştırdım bazıları olur bazıları olmaz diye en son karar verdim o kadar insana yapıyorlar hamile olanı da vardır emzirenide vardır bişey olsaydı şikayet vs olurdu kuaförde böyle oldu yapamam der yani bu benim düşüncem
PortakalliKahve -Yasminnn_75_ sürüyor ama etkili olmuyor pek. Bir de sürekli ıslak mendille sildiği için kremin etkisi geçiyor. Acıya dayanıklı olman lazım 😅 ama şunu söyleyebilirim sonuç mükemmel. Çektiğin acıya değiyor 😍😅
mom726272 -askmeyvem- çok acıyor krem sürseler bile bildiğin jiletle kesiyorlar ben yaptırmıştım bebekten önce
Yigitalpinannesi16 Buse60 yok artık! Cılt uzerıne surulen retinoidler içindeki bir vitaminin fazlalığı sebebiyle gebelıkte emzırme donemımde kullanılmaz mesela. O vitamin sütüne geçer çünkü. Uyuşturucu kremin içinde ne var bilmezken bu ne cahilce yorum!
-Yasminnn_75_ PortakalliKahve şunu diyeyim sana küçük bir yerim kesilsin duramam yerimde ama iğne batırıyorlar sanki bana masaj gibi geldi hoşuma gitmişdi 😂
PortakalliKahve -Yasminnn_75_ aa ne güzel 😅 benim acımıştı ya ne bileyim, hele kaşlarımdaki kanı görünce kötü olmuştum 😅
bilgemira -askmeyvem- gecen kuaföre gittim kadin hamileyken yaptirmis doguma az kalmis ama baya kötüydü en iyisi kendi kasin