Basak2811 Arkadaşlar merhaba 5 ay 13 günlük bebeğim var 4_5 gubdury geceleri çok uyanıyor .Uyutuyorum uyanıyor hemen ağlayarak bırakıyorum uyanıyor dönerken uyanıyor ağlıyor sürekli .Bilginiz var mi acaba neden böyle olur ?
__zulfisiniz__ Basak2811 bilmiyoruk inanırmısınız ama dolunay etkiliyor diyorlar astrolojide canım bugün benimkide uyumuyor maalesef kii
Asyossmoms Basak2811 biz de 5 ay 14 günlüğüz son 1 haftadır gece kalkıyor ve en az 2 saat uyumuyor yorgunluktan bayılmak üzereyim artık
t-gul Basak2811 Benim oğlum da aynı şekilde 1 haftadan fazladır geceleri saat başı uyanıyor, uyanırken de ağlayarak kalkıyor. Çoğu zaman geri de uyumuyor, nedenini hala çözemedim. Bitik bir haldeyim.
Basak2811 jap Benimde en büyük şüphem o zaten denemedim önce bir sağlık ocagina gidip kilosuna baktırmam lazım diyerek düşünüyorum canım
Basak2811 __zulfisiniz__ alallala şaştım kaldım valla kaç gündür normalde bebegim yattığı zaman asla kalkmazdi . Artık dolunayda eski haline geri dönsün bebeklerimiz uyumuyor baksana 🤣
Basak2811 t-gul Bende çözemedim ama var mutlaka bir sebebi . Bugün sağlık ocagina gidip kilosuna baktırıcam eğer kilo kaybediyorsa hastaneye goturcem
Yigitkerimsmom Basak2811 benim bebeğim de 5ay 1 günlük 2 gündür böyle az önce sinirden ağladım gün içinde zaten uykusu yok yeterince yoruluyorum gece de uyumuyor artık :(
Basak2811 Yigitkerimsmom Valla gece geç yattı sabahta erken kalktı bende aynı durumdayım canım.Geceleri sürekli onu uyutmaya çalışıyorum
Hamdis08041988 Basak2811 benimkide 5 ay 16 günlük bizdede durumlar aynı. Bugün 3 te kalkti mesela uyutuyorum yarim saat en fazla tekrar uyaniyor. :(