Mom727373 Ekvatoral egzersizlerini biliyor musunuz? İnstagramda böyle bir sayfa var ama fizyoterapist ücretli danışmanlık yaptığı için hareketlerden hiç bahsetmiyordu
Ekvatoral Mom727373 Youtubede güzel videolar var bu konuda. Yabancı videolarda var ama dilim olmayınca anlamıyorum. Hatta biri başlangıç ve ileri seviye diye iki video koymuş 25 fk felan.
Ekvatoral Mom727373 Benim nefes kısmında problemim oluyor o yüzden de doğru yapamıyorum. bir gün çalışıp bir gün ara vermek gerekiyormuş
Ekvatoral Giz3w devam ettirmedim ama. O yaptığım sürede tuvalet alışkanlığım düzeldi kendimi birsz daha iyi hissettim
tugbactlkya Ekvatoral merhaba tuvalet alışkanlığı derken idrara kaçırma mi bende idrar kaçırma başladı 2 gündür gülerken sonra normal duştan çıktıktan sonra geldi arada gün içinde felan da geldi çok rahatsızım sizin demi böyleydi acaba
tugbactlkya tugbactlkya benim göbek var böyle parmaklqr içe gocuyor doğum yapalı 4 ay oldu hala düzelmedi sporda yapamıyorum gün içinde aslında niyetim var ama şu arada askiya aldim
tugbactlkya Ekvatoral benimde sırtım belim ağrıyor ama sizin ne ölçüde nasıl bi ağrı yani tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama benim bazen ağrıyor gün içinde şimdi mesela sırtı felan ağrıyor bi hamur yogurayim dedim biraz önce bulasik vs yıkadım şu an oturdum mu ağrıyor
Ekvatoral tugbactlkya aynı şikayetler dediğiniz gibi kişinin ağrı eşiği farklıdır. Sırt üstü uzanın göbek deliği etrafında parmaklarınızı bastırın bir,ili,üç dört parmak giriyorgiriyor. Belli yerlerden ölçülüyor. Mutlaka anlatna bir video bulursunuz
Ekvatoral tugbactlkya evet ama daha çok bağırsaklarım. Pelvik taban egzersizleri yapmanızı tavsiye ederim. Bir de sorununuza kegel egzersizleri yapabilirsiniz