#byboatakayı#bybodördüncüay arkadaşlar merhaba bebeğim dört aylık olduğundan beri gece ve gündüz uyku/düzen namına birşey kalmadı bizde. Gündüz uykuları oldukça kısa ve saatler geçse de uyuyamıyor. Ayakta sallıyorum ona rağmen uyuyamıyor. Akşamları 8de sinyal veriyor uyumak için fakat çok zor uykuya geçiyor geçse de 30-40 dk sonra uyanıyor ağlıyor sürekli.tekrar uyutalım derken en az 2 saat bu döngü devam ediyor. Sabah 4.15 te genelde uyanıyor ıkınarak? Ve ondan sonra kabus başlıyor her saat uyanıyor ıkınarak. Saat 6 dan sonra da uyuduğu pek nadir. (Gece uykuya geçişte kucakta sallayıp uyutup yerine koyuyorum,gündüz sadece ayakta uyuyo 🤷♀️) dördüncü ay atağı diye düşünürken 1 ay geçti ,bugün 5 aylık olduk. Bu arada doktora gittik ; beslenmesi de kötüleşti , kilo alımı sadece 200 gram oldu bu ay. Diğer aylarda cok iyi değildi ama bu kadar kötü hiç olmamıştı. Emzirirken karnından gurul gurul sesler geliyor ve gaita çıkışı iki günde bir olabiliyor bazen. Doktorumuz mama önerdi . (Alerji maması -Aptamil prosyneo) Süt alerjisi olabilir mi diye düşündüğümüzden diyete başladım ama gözle görülür bir değişme yok. Biraz uzun oldu ama nereden başlayacağımı bilemedim uyku , emzirme , kilo alımı şu an sorun olmuş durumda. Oğluma yalnız bakıyorum. Artık cok sıkıldım bu durumlardan ve mutlu değilim 🤷♀️ bu konularda bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. Ne yapmalıyım bilemiyorum 🤦🏼♀️