Umayduru25 istiridyenincisi benım kı 3 aylık 6 kılo cocuk doktoru az dedı 750 gram aldıgı ıcın memenı sag 120 altıysa ustunu tamamla dedı kızım bıberonda acken bılen90 cc ıcıyo hayatt aalmaz ffazlasını ebeye soledım oda kılo alımı gayet ıyı normalde 6 aylıkken dogum kılosunun 2 katı olmasını beklerız dedı onada 750 gram kaldı ek gıdaya basla dedı daha 3 aylık her doktora ınanmamak lazım bence
laliko35 istiridyenincisi 3600 doğdu kızım 2 aylıkken 5700du 3.ay kontrolüne gittik 6680 gram olmuş anne sütü ile besliyorum sadece günde 1 kere mama veriyorum
Lokmam Benım oglumda 2,5 aylıkken 6,500 kg dı suan 3,5 aylık 8 kg sadeceanne sutu alıyor oda 2 ay snra ek gıdalara baslıcas ınsaallah cok heyecanlıyım 😊
Taze_annecik istiridyenincisi Merhaba benim de 2 ay 11 günlük kızım var 5 kilo ve bugün doktoru gayet güzel kilosu dedi siz yeteri kadar emziriyorsaniz sıkıntı yapmayın 😊
filizyayli Umayduru25 şuan emiyorsa veya mama içiyorsa alır ozaman dediğiniz gibi oyğzden alamamıştır 🥰
Umayduru25 filizyayli bugun doktora gıttım 6500 dedı kılosu gayet ıyı baba kısa anne kısa zayıf bu kadar olur bebegınde cok hareketlı dedı 5 kılonun altı olsa bız derız sana zaten azken alması lazım dıye dedı baya detaylı konustum doktorla
filizyayli Umayduru25 kesinlikle bebeğin kilosu anne babayla orantılı oluyor. Genetik de çok önemli takipte