Busesinemeliz Kızlar iki aylıkken karma aşısı olucak ateşi çıkıyor mu çok huysuzlanıyor mu ne yapmalıyım? Fikirler öneriler bekliyorum..❤️
Umayduru25 Busesinemeliz huysuzluk 3 gun surdu ılk gun elı ayagı kımıldatıkca agladı gıtmedem 1 cy kasgı surup verdım aksam yatmadan tekrar ver demıstı ebem tekra verdım ates olmadı
Klymeneninatlasi Busesinemeliz ateşimiz çıkmadı sadece aşıdan 6 7 saat sonra çok ağladı bir çay kaşığı calpol verdim sonra geçti ☺️Bi sıkıntı olmadı çok şükür
Umayduru25 Busesinemeliz ebe bana eve gıder gıtmez syrup ver agıe bı ası dedı bende verdım dedım ıyı yapmıssın dedı
Deletedmom27337 Busesinemeliz aşının etkisini azaltma ihtimali varmış o yüzden ebe bana verme eğer 38 olursa ateşi öyle verirsin dedi. Şuan 6 aylık kızım bir kez bile içmedi şurup
aylul0 Busesinemeliz ateş çıkmadı çok şükür, bizimki huysuzlanmadı tam tersi durgunlaştı çocuk sürekli halsiz gibiydi normalde çok hareketlidir, ilk iki gün daha iyiydi aslında ama üçüncü gün daha halsizdi, ertesi gün toparlamaya başladı
Bebegimm1 Busesinemeliz ates huysuzluk yapmadi aksine uyku yapmisti aşı yerlerine dokunmamaya dikkat ediyorum verem asisini hemsire 2 gun sonra yaptirmami tavsiye etmisti hepsi agır gelmesin diye aşı oncesi ve sonrasi ilaç vermedim suan 9 aylk hic bir aşısı ates huysuzluk yapmadı
Ozlemmpamir Busesinemeliz bizde hiç bişey olmadı şükür ilk gün biraz huysuzdu o kadar ateşini falan sık sık kontrol edin önlem amaçlı
YigitEfeninAnnesii Busesinemeliz bizimkinin ateşi çıkmadı çok şükür ama 3 4 gün boyunca huysuzdu kolunu ayağını oynatınca ağlıyordu 2 seferlik ağrı kesici verdim sonra düzeldi şükür
Mercimek26 Bizimde ateş olmadı. Ama aşıdan 6-7 saat sonra felaket 1 saat süren bi ağlama yaşadık. 1 çay kaşığı şurup verdik uyuyakaldı. Sonrasındada başka birşey olmadı eski haline döndü.
mrvklyc Busesinemeliz Dün oldu kızım ateşi çıkmadı ama çok huysuzlandı çok az uyudu hala biraz devam ediyor huysuzluğu😪