Zeynolina Merhaba hanımlar kizim 3 aylik ellerini yüzüne sürüp sürekli uyaniyor ne yapmama gerekiyor varmi bilgisi olsan kundaklayincada durmuyor
Gamze53 Zeynolina ben ellerini pijama sının içine koyardım oyle uyurdu iyice dakıncada ellerini çıkarırdım umarımsizindr işinize yarar
Morfrenk Zeynolina yarım kundağa alıştıracaktınız baştan. Malesef şuan kendisinin alışması için beklemeniz lazım
yusufum- Zeynolina yarım kundak yapıyordum ben elleriyle çok uyandırıyordu kendisini sonra alışması için 1 2 gün tek elini yaptım sonra diğer elini yaptım alıştı
Umayduru25 Zeynolina ben yazma koydum ellerıne gercı uyurken yuzunu cızıyo dıye yaptım bı ıkı gun sonra kokusu ona sınınce onla uyumaya basladı sımdı ellerıne yazmasını koymazsam uyumuyo
Mom626272 Zeynolina ben uyku arkadaşı aldım ucunda emzık olan kucuk bı oyuncak tavsan ona sarılıp uyuyo e bebekten oioi markası onun dısında tam uykuys dalıcakken kundak yapıyorum yan yatırıp sırtından be gobegınden yastıkla destek yapıyorum
Zeynolina Mom626272 mantıklı Philips Avent emzigini almıştım onu birakip dedigin emzige gecsem onu tutarmi
yaprak_34 Zeynolina bende eldiveni çıkardığı içim çorap takıyorum..ellerini keşfettiği için sürekli parmaklarını falan emmek istiyor