Sabriyeilke Kizlar benim cimcime persembe gunu 9 aylik oluyor saglik ocagindaki ebe kan tahili yapcaz dedi kani kolundan mi aliyolar yoksa parmak ucundan mi googlede arastirdim herkesin deneyimi kotu olmus hemen hemen sizler nasil verdiniz
Hohomoromu Sabriyeilke normal bizden aldıkları gibi canım parmak ucu olur mu ordan kan şekerine bakıyorlar genelde bildiğim kadarıyla inşallah damarı kolay bulunur kolay alınır 👍
Rabisss Sabriyeilke kolundan aldılar. Sadece iğneyi takarken ağlıyo aşıdan 10 saniye daha fazla sürer sadece kansa. Ben kızıma genel olarak baktirmistim biraz uzun sürdü ve çok ağladı. Başlarken bi müzik ya da çizgi film açarsan biraz daha kolay olur sanırım ben düşünemedim o an 😂
Yigitinannesi Sabriyeilke sadece kan değerine bakıyo kansız mı değil mi diye. Parmak ucundan alıyo. Bizimki ağlamadı bile.
AzraSare Sabriyeilke 8 veya 9 ay da sadece kan sayımı yapıyor doktorlar . Yani sağlık Ocak’ları ve devlet hastaneleri sadece bir tüp kan alıp bakıyorlar
gulsenkonakli Sabriyeilke kızımın kolundan aldılar çok şükür damar hemen bulundu çok kolay atlattık darısı başınıza 😊