Merhaba kizlar oğlum 4 aylık göz doktoruna götürdük bugun 1aylikken fark ettimki sag gozunde cok az bir et parcasi var belirgin neyse bisey olnaZ fln filan dedik en sonunda icim rahat etmedi Randevu alip doktorasını götürdüm 4 5 doktor ayri ayri muane etti biri iyi huylu tümor dedi biri iyi huylu kis dedi digeride göz yaşı beze si asagi inmis dedi Kendiliğinden gecer dedi baska doktor Asla geçmezdi ameliyatla alinsada göze zarar verir dedi Yani inanin hic bisey anlamadim internete yaziyorum tumor kis fln dyye cikan resimlerle oglumun gozuyle hic bir alakasi yok goz yasi bezi yaziyorum oglumun gozunun aynısı cikiyo oküloplasti bölümü takip edicem dedi 3ay sonraha randevu verdi bide o gozunde goz yasi kanal tıkanıklığı da varmis masaj yapın dedi Ahh ahh başinizi agrittim ama cok moralim bozuk bebeklere cocuklara keske hic bsey olmasa miniğim okdar masum ki doktorlar beynimi yakti resmen hangisine inanicagima şasirdim sadece bir damla verdi gözü çapaklanirsa kullandiye Okdar bakalim 3ay sonda gidince ne diyecekler simdiden merak ediyorum