AhmedFurkanmom Bu ilaca 20 gunluk bebeğim için başladık acaba kullananlar hangi sıklıkla kullanıyorsunuz gunde kac kez bılgılendırır mısınız
Durununannesi11 AhmedFurkanmom doktırunuz söylemedimi canım damlasımı şurbumu ben şurbunu kullandım ilk zmanalr sabah öğle akşam 5ml veriyodum sonra sabah akaşam düşürdüm sonra günde bi kere verdim şimdi gaz sorunumuz yok şükür
Halosmom AhmedFurkanmom bana günde 20 damla ağzına ver gazı olunca demişti eczacım ama nurse harwey i doktorlar önermiyor sanırım bağırsak ona alışmasın diye. Onun yerine probiyotik damla veriyorlar çocuk bağırsağı bakteriyle baş etmeyi kendi kendine öğrensin diye
Halosmom AhmedFurkanmom iyi geliyorsa gaza devam edin ya da doktorunuza başvurun ben bildiklerimi paylaştım 🤗
SelmaYakup Ben kullandim biogaiga ve nurseyi ayni anda gunde 1 cay kasigi nurse 4 damla biogaiga veriyordum doktorumuz oyle soylemisti .bizimde 3.haftadan sonra basladi gaz problemimiz.
Zehrafth AhmedFurkanmom 1 bucyk aylikkem basldm doktor 3 ogun de vereblrsn 2 de de ddi gazına göre degisiyo 2.5 ml veriyorum şurubunu kullanyorum icndeki sırngsnin tamami bnce 1.5 aylik bebk icin fazla zaten doktor da 2.5 ml ver ddi
ecezek Benim doktorum gunde 4 kez 1er cay kasigi verebilecegimi soylemisti. Ben sadece gazini yapmakta zorlandiginda kullaniyorum.