aybikreis Ben spora yönelsin istiyorum yüzme ve buz pateni araştırıyorum ama kaç yaşında başlanır bi bilgim de yok.Böyle tecrübesi olan,planı olan var mı?
2minosprenses aybikreis bende istiyorum ama su an krese gidiyor bu yaz okular kapaninca dusunuyorum ama bizde daha karar vermedik 🙄💙
Gulumse1 aybikreis canım bende yüzme dans futbol göndermek istiyorum. 4 yaş öncesi almıyoruz dediler seneye nasipse inşallah
Annesirintugceuzun aybikreis Şu an yalnızca okula yolluyorum. Oyun grubuna. Piyanoya yazdıracaktım ama 4 yaş daha uygun olur diye 1 sene daha beklemeye karar verdik. Göndermek istediğim çok kurs var ama henüz küçük İşte ☺️
Prensesannesi03 aybikreis yüzmeye gitmesini istiyorum . Aynı zamanda bende onunla yazılırim herhalde. Yüzmeyi bilmediğimden dolayı kızım erkenden bilsin benim gibi olmasın derdindeyim 😅 kızım 3 yaşında . Kaç yaşında gönderilir bilemiyorum . Seneye araştıririm sanırım bu sene geçti artık kış geldi 🌸
SedaMeyra Kizimi jimnastige yolladim memleketteyken.20 aylikken basladi. Suan 33 aylik yasadigimi yerde başvurduk bekleme liatesinde aradiklarinda baslayacak insallah
Gulumse1 aybikreis yüzme için öyle dediler canım simdide kış giriyor zaten diğer kurslar içinde kızımda var ikisi ile zor olacak o sebepte var şehir olarak farklılık gösterebilir. Bu durum
SedaMeyra aybikreis evet komutlari tek tek yerine getirmesi beni benden almisti zaten. Jimmastik disiplin işi en azindan verilwn gorevi yerine getirme vücut hareketliligi vs icin ben memnun kaldim
Gulumse1 Annesirintugceuzun bu oyun grubuna bir ben gonderemedim. Bulunduğum yerde yok kurslar için benimde aklımda çok var bekliyoruz sizin gibi 🤗
Deletedmom99886 Annesirintugceuzun Piyano zor bir saz, ama çöm küçük öğrenmek çok güzel kapılar açar ☺️
Annesirintugceuzun Gulumse1 Okul oyun grubu adı altında alıyor . 3-4 yaş. Kreş gibi Yani. ☺️ Artık evde yapılanlar yetmiyor. Sosyalleşme şart. ☺️
Gulumse1 Annesirintugceuzun çok araştırdım alan hiçbir yer yok maalesef evet evde baya sıkılıyorlar ve iki tane miniğim var oğlum saniye de bir vuruyor itiyor hiçbir oyuna dahil etmiyor bütün oyuncaklar kendisinin hicbirseyi paylasmiyor. Sosyalleşmek öğrenmek şart oldu. Bulsam bir yer hemen ikisini de göndereceğim biraz rahat ederler hayırlısı artık sizin adınıza sevindim. 🌺
Annesirintugceuzun Deletedmom99886 Piyano öğrensin istiyorum . Hem beyin gelişimi için hem de müzik kulağı için çok önemli. ☺️
Annesirintugceuzun Sltan45_a Valla gayet memnunuz. Etkinlikler yapıyor, dil öğreniyor, beden , müzik dersleri var. Arkadaşları oldu. ☺️ Gelişimi için çok iyi diyebilirim. ☺️