Eymosunannesi Merhaba hanımlar konserve yapıyorum fakat kapağım eksik çıktı eski kapağı tekrar kullanabiliyormuyuz kaynatıp kullansam olurmu 😕
Gulumse1 Eymosunannesi kullanabilirsiniz ama birkaç senedir eski kapaklar tam manası ile oturmuyor bir deneyin
Browni_61 Eymosunannesi Hayir malesed sonradn batliyo.Ben gecen yıl yaptigmda yeni kapaklrim yetmedi die 2.3 tane eski kapak kullandim eski kapak olanlr 2gun sonra falan patladi.Ama kaynatinca patlarmi bilmiyorum be kaynatmamiştim
Eymosunannesi Ah_neredeee_vah_neredeee Sltan45_a Browni_61 Gulumse1 teşekkür ederim yorumlariniz için kullanmiycm yarn alir kullanirm artik hiç riske atmıyaym 🤗☺️
Limonataa Eymosunannesi Kullanılır biz annemle kullanıyoruz kapağın üstüne bastirin içine geçip lop diye ses cikiyorsa o kapak kullanılmaz hava aldırır ama hiç ses yapmıyor içine de gitmiyorsa kullanılır hala saglamdir
TalentedMom Eymosunannesi eğer bozulmadıysa kullanılır denemen lazım kaynatılmış suyun içinde beklet kurula kavanoza koy bakalım kapanıyor mu ya da konserveyi kapatıp ters çevir akmazsa kapak kullanılabilir