Hacersareninannesi Bebeğim az emdiği ve mama yemediği için denemek için doktorum evolvia mama verdi bebeğim 1.5 aydır ayni kiloda kiloda almıyor bu mamayi kullananlar var mı nasıl bı mama
Merveay933 Hacersareninannesi benim kızda hiç kilo alamamıştı 1 ay kontrole gittiğimde hipp organik combiotic 1 başladık günde 4 5 kere.veriyorim emzirdikten sonra bazen 60 bazen 90 CC hipp dene bence evolvia kolik bebekler.icin kaka vs yapamıyor da rahatlirmis tanıdığım kullandı ordan biliyorum
Gizembickici Hacersareninannesi meme mama olarak gidiyoruz biz. Evolvia kullanıyorum çok memnunum. Kabiz sorunu falan yapmadı.
Seymaplyrl Hacersareninannesi bende evolvia kullanıyorum canım çok memnunum güzel de kilo aldırıyor kabız da gaz da yapmadı bebeğime ama çok zor bulunuyor mama ebebekten alıyordum gelmiyor artık sitesinde de bitti kaç aydır temin etmekte zorlanıyorum mamayı trendyoldan aldım bi kaç defa da ona da pek güvenemedim sahte filan olur diye mecburiyetten değişmek zorunda kaldım.
Mevacanimkizim Hacersareninannesi benim doktorum da önermişti kilo alması ve gaz kabızlığı kesmesi için küçük kutulardan 3 kutu bitirdim erken doğduğu için kilosu az ve almıyordu kısa sürede istedigimiz kiloya geldi Bebelac Gold aldım oda çok iyi geldi evolviya da simdi yaşına giricek Bebelac veriyordum bıraktım mamayı
Bidam Hacersareninannesi ben ilk kizimda aptamil kullandim. Cok memnundum. Kilo.konusunda. bu mamayi kullanmasim ama kilo almıyorsa deneyin isterseniz
Demirhan01 Hacersareninannesi benimde bebeğim yavaş kilo alıyor hipp kullanıyordum son zamanlarda aşırı gaz kabızlık yaptı ve kilo aldırmıyor. Dün evolvia ya başladım çevremdeki kullananlar çok memnun kilo aldırışının iyi olduğunu söylüyor. Çocuğa göre değişir tabi ama inşallah faydası olur 🙏🏼
Hacersareninannesi Bebeğim meme ve mama yemek istemiyor mamayı gece uykuda sadece içiyor yarın kontrol var doktora söyleyecem bakalım bu mamaya mi devam edeceğiz nasıl olacak bilmiyorum
41esra Hacersareninannesi ben kullanıyorum gayet memnunum eczanede falan var ama bu tık pahalı o yüzden trendyolda 3 lü halde alıyorum bittikçe yeniliyorum daha uyguna geliyor
Oznur_0708 Hacersareninannesi dün kullanmaya başladık 1 ay 17 günlük bebeğim alerjiden dolayı bize doktor bu mamayı önerdi
kirmizibasliklikiz_ Hacersareninannesi ben kullandim ikizlerime ve ikisinde de inanilmaz kusma yapti kullanamadik 🤷🏻♀️