-Yasminnn_75_ Anneler D vitamini zamanında veriyormusnuz ben bazen unutuyorum oğlumla ilgilenmekden ev işinden felan
Yigitim12mart -Yasminnn_75_ bende cok unutuyorum canim kan ilacida var yaninda ikisinide unutuyorum bazen
Bebegimm1 -Yasminnn_75_ gün içinde bazen unutuyorum aksamları uyurken veriyorum mutlaka demir ilacini da veriyorum unutmamaniz icin göz onünde bulundurun
-Yasminnn_75_ teacher54 eskiden d vitamini mi varmış taş gibiler valla eskiler maşallah Allah koruyor bebekleriniz 🙏
ipegin_annesi Sabah kalkinca mamasına damlatiyorum ben hemen mamayı yerken içmiş oluyor bende yeni kan ilacını vermeyi unutuyorum bide kızım içmek istemiyor . Ondan vermek istemiyorum bı dahaki ay test yaptırıp ona göre vericem
-Yasminnn_75_ ipegin_annesi kan ilacı eczane dedi bana ama doktorum hiç demedi önemli mi acaba ilk defa duyuyorum canım
Palet0056 -Yasminnn_75_ Demir takviyesini 1 yaşa kadar en azından önemli buluyo doktorlar bir danışın içeriği temiz kullanırsınız d vitamini de aynı şekilde önemli alarm kurun günlük hatırlatsın size
ipegin_annesi -Yasminnn_75_ Banada sağlık ocağında hemşire dedi bı daha ki ay doktoruma sorucam gerekirse bı test yapıp kan değerlerine baktiricam. Ona göre devam edicem.
-Yasminnn_75_ Yigitim12mart ben 2 gün oluyor unutuyorum valla veremiyorum ☺️ kan ilacı doktor mu der bana hiç demedi oğlum da 4 aylık ilk defa duydum önemli ilaç mı neden veriyorlar canm
-Yasminnn_75_ Palet0056 vallaha billaha ☺️ hamileyken daha çok unutuyordum alarm kurmuşum bütün ilaçların hapların 😂
Palet0056 -Yasminnn_75_ ben hamileyken kendime ne kadar çok baktıysam doğumdan sonra bıraktım diyorum ya su içmeyi unutuyorum baş ağrısı yapınca aaa diyorum 😃 Allah bebeklerimize uzun ömürler versin gelip geçici şeyler bunlar. Demir takviyesini mutlaka sorun ama bestiron içeriği en temiz olan diye biliyorum miktarını doktorunuz söyler size 4 aylıkken başlamıştık. 1 yaşında genel kan tahlili yapılıyor ona göre ya devam ediyorsunuz ya bırakıyorsunuz.
-Yasminnn_75_ Palet0056 anladm valla çocuklarımızın doktoru biziz valla sen demesen ben bilemiycem söylemiyorlar da daha 3 gün oldu gideli demedi arkadaş çok takarım böyle şeyi neden demiyor ilgenmiyor diye tek doktor da allah sabır versn bana valla 😂