Merve20 Kızlar bebeğim 17günlük geceden beri hep ıkınıyor saat başı uyanıyor gazını çıkardı, tuvaletşmi de yaptı neden olabilir.🙍🏻♀️
Damla33 Merve20 benimkide 28 günlük dort bucuktan beri agliyo huzursz ikiniyo tuvaketini yapti simdi gazinida yapti ins uyur 2 dk bi viyakladi ya
Belinay12 Merve20 benim kızım sa öyleydi ne kadar kakasini yaparsa yapsın hep ikinirdi gaz damlasini düzenli verirsin saat 2 buçukta mamasini yerdi son kakasini yapıp rahatladı uyurdu 1 buçuk aylık olunca duzeldi
[silindi] Merve20 hmm bizde öyle olmamıştı canım sadece ıkınıyordu şuan 3 aylık olduk ve ıkınması tamamen geçti
Damla33 Merve20 amin cnm derdini anlamamak cok kotu sırayla herseyi yapiosn hala agliyo gazlari cok fazla oluyo gaz damlasi kullaniorm oda ise yaramiyo
sevdee Merve20 benim kızımda öyleydi D vitamini verdiğim için öyle oluyormuş birgün vermemeyi denedim ıkınması yoktu iyiydi. D vitaminini degistirdim şimdi sorun yok
Serrasra Merve20 doktor bana kaka yapıp gaz çıkardığına bakma %30 u hala bağırsaklarındadır hepsini çıkaramaz demişti 😑 ayaklarına sıcak su torbası koyabilirsin battaniyeye sarıp. Hem mayıştırıyo uyutuyo hem de gazını çıkarttırıyo. Ben de tam şuanda onu yapıyodum.