Esrahsyn Kizlar benim gibi ayni sorunu yasayan var mi 14 gunluk bebegim var her emzirdigimde sanki ısırıyor gibi bir aci var emerken. Emzirmedigim zaman da agri var hele göğüs uclari fena aciyor dokunamiyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir. Cok agridan emzirmeye korkuyorum artik 😟
EsraUlurak Esrahsyn sadece meme uçunu tutuyor ondan acıyordur nette arattır doğru emme pozisyonu diye birde öyle dene 😉
Meltemege Maalesef göğüs uçların çatlamış arkadaşım garmastan pomad diye krem al sür dizenli kullandığında rahatlatıyor
Esrahsyn Meltemege uclarinda herhangi bir catlama gibi birşey yok ama bilemiyorum gogsum de de agri var tas gibi dokundugmda doktorum evo mere gogus ucu kremi yazms fazla kullanmadım sayılır
Esrahsyn EsraUlurak ilk dogum yaptığım gun sol gogsumu emdi damaklariyla sıka sika emdi kanadi o gun hala daha da öyle emiyor
Esrahsyn 2 saatte bir emzirin diyorlar ama benim ki surekli emiyor 2 saati bulmaz hic surekli emdiginden mi aci oluyor ki diyorum
Susuali Esrahsyn benim de öyleydi. Hepsi geçecek sabret biraz sadece. Bebeği emzirdiğin pozisyon yanlış olsabilir. Ona dikkat et. Yoksa sık emmek istemesi normal