mucizemmavi Merhabalar kızlar bebeğim 8 aylık ve 8 kilo 68 cm doktor normal dedi ama burdan bakıyorum da 8 aylık bebekler 8,5 9 9,5 kilo aralığında ek gıda da veriyorum güzel gidiyor ama neden ki kilo almıyor analamdım
ssnnmm mucizemmavi 7aylık 6buçuk bile değil zayıf diye raporla mama çıkarttık ona rağmen az kilo alınca doktor çok hareketli o yüzden almıyor diye kabullendi
Angelangelll mucizemmavi Benim bebeğimde 2 aylık ve 6, kilo acaba bizim kilomuz cokmu fazla Çarşamba aşısı var ebeye sorayım aklıma takıldı şu an.sadece emiyoruz
Ervanurumm mucizemmavi çok. Çok normal bebeğim 8 aylıkken 7 kılo 100 gr Di 9 aylıkken bile 7 kılo 700 gr
queens 9 aylık 8 kg 74 cm üzülmeyin benim kızımda günde bir öğün alıyor sadece ek gıdayı emiyor onun dışında 3 ayda 400 gr almış sadece ama hemşire normal persentil tablosuna göre gayet iyi artık hızlı kilo almasını bekleme dedi iki tanede dişi çıktı üstten geliyor şimdide kabarmış
Gulcinn mucizemmavi 8 aylık 8200 benim oğlum da. Benimki yemiyor bi türlü sinir hastası oldum . En azından yiyormuş sizinki belki hareketlidir alır illa ki