asocialmom Bebeğim haftaya 2 aylık oluyor ve gündüzleri çok fazla uyanık kalıyor . Hem gelişimi için uygun hem de ayına göre ilgisini çekecek nasıl bi oyuncak alabilirim ? Oyun halısı da olabilir önereceğiniz var mı ?
kisgunesi-0102 asocialmom ben piyanolu oyun halısı aldım orada baya eğleniyor ve uzun kalıyor aynalı hışırtılı oyuncak aldım dikkatini çekiyor
Pbebek asocialmom fisher price sitesinde bebeklerin ay ay oynayacağı oyuncakları anlatıyor.Uzun vadede de işinize yarar, tavsiye ederim
Deletedmom221 Benim bebeğimde 2 aylık gündüz neredeyse hiç uyutamıyorum piyanolu oyun halısı almayı düşünüyorum hoşuna gider bence🤔
asocialmom Deletedmom221 aslında uyumaları gerekiyor ama ne yapsam uyumuyor hiçbi işimi yapamıyorum bu yüzden dediğinize ben de bi bakayım
Deletedmom221 asocialmom aynen öyle yenidoğan bebekler 16-18 saat arası uyurmuş günde ama ben doğduğundan beri hiç göremedim o saatleri ilginç valla 🤔😄
Emir29 Deletedmom221 ben normal almistim piyanolu değildi ama 2 aylıkken koymaya başladım ilgisini çekiyodu zamanla zamanla çok severek oynamaya başladı bence kullanırsınız alın derim simdiden koymaya baslayin gelişimi için de çok faydali