Cannare ilk yoğurt denedim 3 gün kızarıklık yaptı bıraktım. Sonra 3 gün patates. 43 gün havuç. Sonra patates havuç kabak püre yaptım. Sonra patates havuç kabak biber ekledim püre yaptım. Yoğurt çorbası denedim. Tarhana denedim. Ara ara meyveleri ağzına elimle verdim suyunu içirdim tadımlık bütün meyveleri deneyince. İrmikle suyu kaynattım işine muz şeftali blendırdan çektim öyşe yedirdim. Ben organik tarhana unmuş bakmadım valla zaten evimdeki ev yapımı tarhana falan. Tuz şeker katmadıktan sonra ben şuan diğer yemeklerden tattırıyorum. Eğer biz masadayken isterse diye bizim yemekleri yaparken biraz tuzsuz ayırıyorum isterse ondan veriyorum ağzına . Yumurtada denemiştik azar azar her gün çoğaltarak verdim. Bulamaç yaptırdı doktor anne sütü, bebe bisküvisi, tuzsuz peynir, yumurta sarısı, pekmez falan. Mesela sabah ben yumurta verdim biraz zeytin. Aralarda hep emdi sonra öğlen çorba yaptım havuç kabak haşladım tereyağ ve tavuk suyu koydım blendırdan çektim onu yedi. Akşam üstüde muzlu yoğurt yedi ama biraz sulandırdım kızarcakmı diye baktım. İrmikte katabilirsin. Kafanda sen şekillendir hepsini tadıp alerji olmadıktan sonra karıştır karıştır ver. Yedikten sonra hep su da teklif et. Ve emdikten 1 saat veya 1 buçuk saat sonra falan ver ek gıdayı. Kemikli tavuk ve ilikli hayvan kemiği al haşla sularını süz buz torbalarına doldur çorbalarına kat. Pirnçli çorba yap şehriyeli yap şehriyeyi yutamazsa kır şekriyeleri çyle pişir. Valla aklkma gelenler bunlar şuan