yerlersenietipuf Kizlar memeden kesecem kızımda. Geceleri emzirmiyorum yaklaşık bi haftadir. Bugünde sadece sabah emzirdim başka emzirmedim. Goguslerime arada iğne batmış gibi oluyo. Bu süreçte ne yapmam lazım sütü sagmalimiyim. Nasıl gidecek bu sütler
Zelisblt yerlersenietipuf merhaba 1 saat önce bnde aynı postu açtım baya yardımcı oldular isterseniz postuma göz atabilirsiniz ☺️
Sarikuzumalp yerlersenietipuf Ben kestikten 3 gün sonra sadece akşamları az az sağdım. Sonra 3 gün falan sağmadım çok şişti yinr bi 3 4 gün kadar sadece akşamları çok az sağdım elimle ama. Sonra da birden kesildi ☺️
Zeynephatice yerlersenietipuf bende çok ağrı acı hissi olmuştu aile hekimim bepantol yada hametan onlarla masaj yap dedi ben vikisle yaptım yaptığım an rahatladım
Elizduru yerlersenietipuf sizi rahatlatacak kadar sagmalisiniz gunde 1 defa zaten 3 günde kesiliyor cok bosaltmayin ki süt olusmasin ben 2 ay önce biraktirdim
1lina1anne yerlersenietipuf azar azar sizi rqhatlqtacak sekilde nekadar cok sagarsaniz okadar aut uretimi olur
Momandbaby yerlersenietipuf yesil sabun koyun gogsunuzun uzerine 10 gun oldu kestim gogsun sistigimde sabun koydum rahatlatti bir daha sismedi