Kubramagdalena Bebeklerinize ne zaman zeka kartları göstermeye başladınız? Faydalı mı? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Rabiays Kubramagdalena 2aydan sonra kullandık bebekleri bi anda zihin olarak açıyor bence benim bebeğim zeka kartlarını gösterdikten sonra hareketlendi
Deletedmom47 Kubramagdalena 40 günlüktü başladım .Zaten ay ay gösterim vakitleri var 0-4 ay siyah beyaz görselli gösteriyorsun .İşin ilginç tarafı aşırı tepki veriyorlar Ne görüyorlar anlamıyorum sok oluyorsun öyle bi heyecan yok 🤦♀️😂😂😂😂
Deletedmom115 Kubramagdalena 7. Ayda falan aldım şuan 11 ay ama ilgisini yine çekmiyor ben yine de ara ara gösteriyorum
Ahsen-ece240419 Ben aldım bebeğim 20 günlük arada nadirde olsa göstermeye çalışıyorum ilgisini çektiğini fark ettim çok dikkatli bakıyor ama Yenidoğan’daki her zaman gösterilmiyor 2 aylıkken daha uygun olabilir
Kubramagdalena Deletedmom47 peki nereden aldınız zeka kartlarını? İnternetten mi? Benim de oğlum 2 ay 10 günlük almak istiyorum da neresi daha güvenilir?
Deletedmom221 Deletedmom47 nereden aldınız acaba bende almak istiyorum ama çok çeşit var kafam karıştı
Deletedmom47 Kubramagdalena https://ty.gl/5s71xhwf Trendyoldan almıştım indirimli bu tarz bi sorun olmuyor zaten merak etmeyin 🙈.
Arin31 Deletedmom221 trendyoldan bebeğimin ilk zeka kartlarını aldım henüz gelmedi bebeğim 2+22 günlük inşallah sever