MDG_ Kızlar bebeğim 3 aylık oldu eskiden 1,5 saatte bir emerdi şimdi ise 3 saat oluyor hala emmiyor memeye yatınca ağlıyor uykuya direniyor ve uykulu bir halde emiyor çok huysuz aynı zamanda ne yapmalıyım sizce neden böyle bir şey yaşayan var mı?
Denizzz88 MDG_ sürekli huyları değişiyor yapcak bisey yok malesef 😊 benimkide gündüzleri 4 5 kere uyurdu şuan 4,5 aylık gündüz 1 veya 2 kere 1 saat uyuyor sadece oda keyfi yerindeyse. Gece de 2 kere uyanırdı şimdi daha sık uyanmaya başladı
Burcakk MDG_ biz de dün 3 aylık olduk ve benimkisi emmek için çıldırırdı son iki gündğr ağlıyor ayakta emziriyorum ancak o şekilde emiyor ben de anlamadım ve dediğiniz gibi saat araları uzadı 3 saatte bir emziriyorum
Elif3406 MDG_ meme reddi yaşıyor olabilir misin? Bu konuyu bi araştır istersen bebeklerde dönem dönem oluyor bu durum ama bazen kalıcı duruma dönüşebiliyor
Mlshtc Burcakk bizde yarın tam 3 aylık olacağız aynı durumlar bizdede var önceden sürekli emmek isterdi şimdi emzirmeye yatırdığım anda nasıl ağlıyor napcamı şaşırıyorum
Burcakk MDG_ atak haftadını 3 gün önce bitirmiş gözüküyor uykuda bir sorun yok huysuzluk da yok ama emmek için her zaman kullandığımız pozisyonu artık sevmiyor farklı farklı pozisyonlr deniyorum biri tutuyor bakalım ne kadar gidicez böyle🤷🏻♀️
Burcakk Mlshtc brn de öyle biraürü farklı pozisyon deniyorum her seferinde biri tutuyor bakalım ne kadar devam etcek
Melekkanne Of benim bebeğim de öyle ya :( emmiyor daha 2 ay 7 günlük mama veriyorum onu içiyor ama emmek istemiyor napacağımı şaşırdım
Elif3406 MDG_ inşallah canım öyle zamanlarda zorlamayıp sakinleşince bir daha denemek gerekmiş çok ileri safhaya dönüşürse bi emzirme danışmanlığı alabilrsin inşallah gerek kalmaz
Burcakk MDG_ çanta pozisyonunu kullandık hep doğduğundan beri ama artık onu istemiyor yanına yatıyorım bazen ayakta
Melekkanne MDG_ evet canım bugün öyle sabahtan beri uğraşıyorum bana mısın demiyor hep emzirirdim ben gündüzleri geceleri mama verirdim 1 yada 2 kere ama şuan sadece mama istiyor 😢