HatunKisisi 5 aylık bebeğim hasta, burnu tıkandı temizliyorum ama yine de tıkanıyor çok acil öneriniz var mı ağlayıp duruyor uykuya geçiş yapamıyoruz bir türlü🤦🏻♀️
minnakleblebi HatunKisisi serum fizyolojikle sık sık temizlemek. Baş ucuna sogenı ikiye bölüp koyup üzerine beş altı karanfil batırın her iki parçanın da. Geçmiş olsun
melasya HatunKisisi odasına soganı ıkıye bölüp koyun nefes almasını kolaylastırır.burnuntıkalıyken çocuklara ck yaparım.ve bi kaç sarımsağı ezip krem kıcama getirin zeytinyağı ekleyin dolapta biraz bekletin ayak tabanlarına sürün sarımdaksız kısmını.corabını giydirin doğal antibıyotık
HatunKisisi minnakleblebi sık sık yapmaya çalışıyorum ama çok ağlıyor temizlerken 😑 deneyim çok teşekkür ederim🙏🏼
Zeyno32 HatunKisisi kuzum yatarırken yatağının altına yorgan Vs koy baş tarafına yüksek olsun. Çok rahatlatıyor.
HatunKisisi Zeyno32 doğru söylüyorsun yüksekte olursa daha rahat nefes alır insan stresten düşünemiyor çok teşekkür ederim canım 🧡
Ela5858 Benım kızımdada oluyor ve ne yapsak açılmuyor hastaneye gıdıyoruz orda serum fızyolojık ve ınce bıseyle temızlıyorlar burnunu dıkkat edın bueun tıkanlıgı ustune kusarsa nefea alamıcak duruma gelır basınıza geldı
squirtle HatunKisisi canm nasıl temizliyorsun serum fizyolojiyi enjeksiyonla sıkarak mı otri bebe ile fln mı
HatunKisisi squirtle serum fizyolojik sıkıp biraz yumuşaması için bekliyorum sonra otribebe ile çekiyorum canım
Ahsenasel HatunKisisi bnım ıkızlerıde oyle bn sıganı ıkıye bolup karanfıl koyuyorum ustunur vok rahatlatıyor bebe vıkslerı var ondn da kullnabıkırsın
Annepandaa HatunKisisi şorongaya 2 ml serumfizyolojik yada serum çekeceksiniz 1 ml bi burnuna 1 ml diğer burnuna hızla sıkacaksınız. Buna burun aspirasyonu deniliyor youtube da izleyin isterseniz. Acil dr bize bunu yapmamızı söylemişti. Burnu tıkandıkça yap dedi bi kaç güne temizleniyor. Ağlıyor felan ama rahat uyuyor.
HatunKisisi Annepandaa serum fizyolojik sıkıyorum ama sonra da otribebeyle çekiyorum çekmiyim mi sadece fizyolojik temizler mi ki
Kbremelis Kızım da öyleydi soğanı ortadan ikiye böldüm üzerine karanfil koydum 3 4 tane sabaha kadar çok rahat uyudu birde devamlı temizledim serum fizyolojik
Thebabyy Kbremelis ya ben ilk defa bugün duydum bunu ve bir çok anne yazmış iki gündür burnu tıkalı ve baya grip ağır atlatiyoruz şimdi deniycem saolun💋
squirtle HatunKisisi canım su videoyu izle istersen bunun hiç bi zararı yok htta doktorum günde 3-4 kere bile yapabilirsin dedi benmm oğlum bunla rahatladı çok işe yarıyor Youtubeden bebeklerde burun tıkanıklığı nasıl geçer uzm.dr.osman gönülal