Nesoli Kızlar ınstagramda hıkayeye muzık ekliyorum onu kaydedıp watsapda paylastıgımda ses çıkmıyor arkadaşım paylaşıyor ses var bılen olan varmı nasıl yapabılırım
gzdevrlsrn Nesoli telif hakkı sebebi ile WhatsApptan müziksiz paylaşılıyor müzikli paylaşmanın bi yöntemi yokmuş diye duydum 😊
aly2020 Nesoli müziği ekledikten sonra paylaşmadan kaydete bas üstteki kaydetme okundan kaydedildi dedikten sınra paylaş . Müzikli olarak kaydediyor öyle
Bebek2020_ Nesoli kuzenim bana anlatmıştı nasıl yaptığını. Hiçbir şey anlamadım. Galiba ayrı program yükleniyor 🤷🏻♀️
tugbahy6 Hayır kimsede olmuyor arkadaşta olması imkansız ekran kaydı alıyordur siz de alın iPhone de var diğerlerinde var mı bilmiyorum
Nesoli tugbahy6 ekran kaydı nasıl alınıyor bılmıyorum gecen paylaştı muzık çalıyor dedı arkadaş yaptı bı uygulama varmış ona yukleyınce çıkıyor dedı ama benımkı iPhone dedıgı uygulamayı bulamadım
Domino ben samsung kullaniyorum bende olmuyor ekran videosu aliyordur. iphone de var kardesim oyle yapiyor hep. samsung da var mdiir acaba ?
Blau_10 Nesoli https://imgyukle.com/i/6aHeI canim ben bu uygulamayi kullaniyorum istedigin videoyu ve storylerini indirip wpde paylasabilirsin.😊
Hiranurunannesii Nesoli program indiriyosun ordan kaydediyosun bende bilmiyorum ben atıyorum müzikli eşimin dayısının kızında var o program o indirip bana yolluyor😂