Bademmmmmm Arkadaşlar benim bebeğim 5 aylık ocean 400 Luk d vitamini veriyorum günde bir fıs seklinde ona yeter mi yoksa az mı bilemedim bide saati önemli mi bunun. Birde kan ilacı yine ocean veriyorum 6500 kilo ve ben 6 damla veriyorum verdikten ne kadar süre sonra emziriyorsunuz bana yardımcı olursanız çok sevinirim
BBBuse Bademmmmmm d vit uc damla veriyorum, demir de 5 damla ile başlayıp her gün 1 damla artirarak 10 damla ile devam et dedi doktorumuz
Mbal Bademmmmmm d vit 3 damla ve bir fıs aynı. Yeter tabi ki önerilen doz o. Biz 1 ml veriyoruz microfer Demir. O şekilde söylemişti doktorumuz. Zaten sağlık ocağının verdiğine göre çok az Demir var içinde.
Oykuaygun Bademmmmmm doktorumuz 1 damla ver dedi d vitamininden. Kan ilacı bestiron aldık. Her kiloya göre arttırılıyormuş. 6 küsur kiloysa 6 damla tam 7 kilo olunca 7 damlaya başlıyorsun dedi bu şekilde
Bademmmmmm Mbal peki demir ilacı ni gece yatarken mı vermek daha doğru yoksa sabah mı ben öğleden sonra 1,2 gibi veriyorum kan ilacını yanlış mı yapiyorum
Oykuaygun Bademmmmmm emzirmiyorum mama veriyorum da belli olmuyor o. Genelde akşam yaptırmadan önce veriyorum karnı tok oluyor
Mbal Bademmmmmm yok gece olmaz zaten. Sabah yada öğlen verin. D vit ile arasında en az yarım saat olsun birlikte verme demişti dr. Yani Demir’i sabah d vit i öğlen ver gibi demişti.
Tibektas Ben hiç kullanmadım demir ve kan ilacı , tahlilleri de normalin çok az altındaydı ama uyumuyor hiç ve sebebi kansızlık olabilir dediler tekrar götürüp tahlil yapacağım ona göre alacağım gerekiyorsa, burda önerileri bekleyeyim bende
Bademmmmmm Mbal peki emziriyorsunuz ya yada mama veriyorsunuz ne kadar süre sonra ilacı veriyorsunuz ve sonra tekrar ne kadar süre sonra besliyorsunuz.
Mbal Bademmmmmm ocean microferi mamasına koyabilirsin dedi doktor. Diğer kan damlaları gibi değilmiş işleyişi.
Jelibon Bademmmmmm Demir ilacını kullanmadım bilgim yok ama d vitamini bir fıs yeterli canım. Ben genelde öğlene kadar vermeye çalışıyordum ama unutursam da aklıma geldiği zaman veriyordum.