Heidi Hayırlı akşamlar güzel annişler yeni doğum yaptm bugün Dr muayenem vardı rahmimin ters olduğunu söyledi herhangi birşeye engel olmadığını sadece sancılı adet görebileceğimi söyledi netten okuduğumda gebeliğe engel olduğunu ilişkide sancı duyabileceğim yazıyor henüz ilişki yaşamadm daha adette olmadım bu konuyla ilgili bilgisi olan yada yaşayan varmı acaba şimdiden teşekkür ederim bal annişler 😘😘😘🙏🙏
Ipekk Heidi doğumdan önce nasıldı peki. Gebeliğe engel olmadı bende doğum yaptım🙏🏻 Ama evet adet kanamam fazla ve sancılı oluyordu . Belki öncesindede tersti. Çünkü doğumda düzeliyor sonra eski halini yine alıyor diye biliyorum. Benimde öyle
NaimeYilmaz Heidi benım öyle 🤷♀️ Hatta muayne oldugum bı doktorumda öleydı cocukla herhangı bi alakası yokmus . Engel olsa nasıl dogum yapacaksınız ki? Bu sonradan olmaz dogustan öledır
Heidi Ipekk doğumdan önce böyle bişi söylememişti canım hiçbir Dr şimdi muayenede öğrendim sezeryan oldum bu arada doğumu
Heidi NaimeYilmaz doğumdan önce bi sürü Dr gittim canım hiçbiri böle dememişti doğumun sezeryandı bu arada