Tosbiklerinannesi Kızlar internetten alışveriş yapar mısınız? Sever mısınız internetten alışveriş yapmayı? Nedense bir türlü sevemedim seçemiyorum çok kararsız kalıyorum onu mu alsam bunu mu alsam diye sonra telefona çok bakmaktan başım ağrıyor bırakıyorum 😂
Deletedmom_36 Tosbiklerinannesi Genel olarak internetten alisveris yapiyorum☺️Trendyoldan ozelllikle bugun yaptim en son🙈yarina insallah hersey elimde olur☺️☺️
Elmas16 Tosbiklerinannesi Sevmez olur muyum hiç 😂 Daha bugün aldım kendimi hiç tutamıyorum 🤦🏼♀️ Bende gidip bakınca bir şey bulup alamıyorum hep netten alıyorum ☺️
Gmze1998 AtaVeAnnesii Bnde alıştım valla iki senedir çocukla çıkınca kan ter içinde kalıyorum merdiven cikiyorum öyle daha iyi oluyir
Duyulurum Tosbiklerinannesi ben çok önceden kitap alırdım. Kitaplarra internette indirim oluyordu ama kitap evlerinde olmuyordu. sonra sonra her şeyi öyle almaya başladım. Son dönemde internetten alışveriş yapmayan çok az insan kalmıştır. İki yıl önce internetten alışveriş mi asla benim kaynım ayakkabı aldı tuvalet terliği geldi diyen kişiler şimdi nefeslerini bile Trendyoldan alıyorlar 😄
DenizSerap Tosbiklerinannesi Sanırım ben internet alışverişi için yaratılan biriyim 😂👹 market de dahil olmak üzere çok severim. kalabalıktan hiç hoşlanmam,kasada sıra beklemeyi hiç sevmem. Corona da hele hiç gerek yok.
Mom0911 Tosbiklerinannesi gidip , ordan bakıp almayı seviyorum o yüzden hep öyle yapıyorum 😄 hiç online alışveriş yapmadım 🙊
Slmnese Tosbiklerinannesi market alışverişini bile internetten yapıyorum ben canım. Doğuma da iki ay kaldı mağazada gezmeyi sevmediğim içinde hep alışverişleri internet üzerinden yaptım. 2 senedir böyleyim önceden de internetten yapamazdım illa mağazadan görüpte almak isterdim. Şimdi ise mağazada gezmeyi zaman kaybı olarak görüyorum
1ana1bebe Tosbiklerinannesi internetten alışveriş çok yaparım kıyafet elektronik market çoğu şeyi alırım 🥰
Hibou Internetten çok alırım ama elden almasını da aşırı seviyorum ve bırakamıyorum bazen aynı gün içinde hem netten almış oluyorum sonra kendimi avm de buluyorum 🥸
nneslihan Tosbiklerinannesi çok severim online alışveriş yapmayı🤩 bir şey alacakken oluyor sana birkaç bir şey 😂
Deletedmom54554 Tosbiklerinannesi hergün yapıyoruz diyebilirim. 🥺çocuklarla çıkamıyoruz. Diye netten alırım çoraba kadar 🤭ama tabi her yerden bakarım o biraz uğraştırıyor