B3238 Arkadaslar bebeğime kehribar kolye aldım da gece yatarken onunla yatirsam sorun olur mu? Yani kolye ile yatırmak sıkar mi başka bir soruna yol açar mi
buselidunya whitechocolatemocha yani ne yaradı ne yaramadı diyebilirim, çünkü bi aralar çıkarmıştım gıdığından ötürü kullanamadık ama o aralar diş çıkarmıştı boynunda yokken. Ama olmasa da olur yine de takıyorum da ☺️
YorgunAnneyimvesselam57 Ben boynunun yanindaki elbiselerde çit citli yada dugmeli oluyorya oranin arsina takardim.boynunu sıkistrip iz yapmsin acitmasi die
buselidunya Telatabiler Merhaba, açıkçası şöyle bir faydası oldu diyemem yani şu anki aklım olsa gerek duymazdım çokta gerekli bişey değilmiş ama yine de siz bilirsiniz ☺️
2cocuk_1anne_ B3238 ben hep kolye ile yatırdım bir sıkıntı çıkmadı Ve tak çıkar faydasını göstermez diye de duymuştum
Burcuscl B3238 kehribar kolyenin bilimsel olarak kanıtlanmış hiçbir faydası yok ve boğulma riski var bu şekilde ama siz bilirsiniz yine de🙏
Koalina B3238 valla kaçıncı ayda taktım bilmiyorumda 20 aylık olucak hep onunla yatıyor çıkarıp takmayla baş edemedim yani unutuyorum takmayı
buselidunya Telatabiler aa baya pahalıya almışsın bi de 🥺 ben çiçek sepetinden indirimli almıştım ya.
Telatabiler buselidunya benimki hem kehribar hemde başka bi taş daha var aklıma gelmedi baya şadavatli kalpli pembe mor bişey kuvars taşı olması lazım