sademinannesi HaticeClk ellerini inceleyip ağzına sokuyor bizimkide arada emerken baş parmağını da sokmaya çalışıyor ağzına 😂
Aydonika HaticeClk benim kızım da önce ellerine kollarına kaşlarını çatarak bakarak inceliyor sonra hop ağzına götürüyor normal canım müdahale etme sakın kendisini keşfediyor ben böyle zamanlarda hiç konuşmayarak izliyorum sonra o sıkılınca hemen eline oyuncağını verip ağzına götürmesine bile yardımcı oluyorum (oyuncağı temizliyorum tabiki de ) artık keşfetme zamanindalar dokunarak ağızlarına götürerek anlayacaklar çoğu şeyi
Angelangelll HaticeClk iki aylık bebeğim de sürekli elini ağzına götürüyor acaba dişimi çıkacak dedim bende
Havvakck HaticeClk benimkide yapıyo hatta nasıl yapıyo biliyomusun hafif böyle önce elini inceliyo bakıyo bi güzel hatta biraz kollarını kadar gibi yapıyo korkuyorum sonra emziği çıkarıp iki elini birden ağzına sokuyo
Havvakck HaticeClk sonra iki yana salıveriyo kollarını hatta ben pazartesi gününe randevu almıştım kollarını kasıp ağzına sokuyo diye ama sonradan farkettim ağzına götürmek için yapıyo
Elifk89 Eveet cok normal. Bu aciktigi anlamina gelmiyor. Kesfetmeye baslamis. Bunun sonrasında eliyle tuttuğu herşeyi ağzına götürecek😊
Kavruk_leblebi Bizimki de de 2.5 aylık ellerine götürüyor ağızına, çok normal keşfediyor kendini 😊 hatta müdahale etmeyin ilerde güven duygusu için çok önemli bırakın daha sonra ayaklarını sokacak ağızlarına 😂😂
Nazduruuu Bizdede 2 gündür feci iştahsızlık var hiç yemiyor desem yeridir başınıza geldimi böyle bir durum
Tuana0804 HaticeClk şimdi elini götürüyor, bir az zamsn geçsin 2 ayağını bile ağzına birden götürecek😁bizimkisi şuan o durumda, eller ayaklar ağızda 😂 aslinda elleron ağıza gitmesi normal merhele merhele geliyor birazdan elleri ile qidaya dokunub tanış olacak