Fridasrose Bebeğimizin damağında pamukçuk var karbonatlı suyla temizleyemiyorum çünkü geride parmağımı oraya sokamıyorum
Mom44454 Fridasrose canım öğürtene kadar ileri iit korkma her yeri temizle yanak içleri dudak içleri 1-2 haftaya geçiyor
Ohaezgi Fridasrose bi şekilde sokmalısın öğürsün bişey olmaz ben o şekilde bitirdim yoksa ciğerlere iner allah korusun. Mikostatin kullandık damla geçirmedi
Esilahanm1 Ohaezgi merhaba benimde bir sorum olacak ama sizin bilginiz var gibi o yuzden size sormak istedim kızım mamayı icmiyor die biberonun ucunu yada emzigini pekmeze batirip öyle iciriyorum dilinin üzeri simsiyah pamukcuk mudur oda
Ohaezgi Esilahanm1 merhaba canım siyah pamukçuk olmaz bildiğim kadarıyla. Çünkü pamukçuk beyaz bir mantar türü
Esilahanm1 Ohaezgi bryaz olsa gorurdum ama hani fark etmeyip peymezle siyaha boyanmis olabilirmi die düşündüm 😊
Ohaezgi Esilahanm1 pekmez yapışıp kalmaz sonuçta bebek emiyor yutkunuyor tükrük salgılıyor su içiyor mu bilmiyorum ama pekmez olsa bu şekilde gider canım benim kızımda pekmez içiyor kalmıyor dilinde
Esilahanm1 Ohaezgi emzigini batiriyorum o şekilde emiyor suyu zorla iciriyorum içmek istemiyor sadece mama içiyor emmeyi bıraktı 6 aylık olduğundan beri 😒
Ohaezgi Esilahanm1 maşallah ne güzel 6 ay emmiş benim kızım 2.5 ay emdi sütüm çoktu ama istemedi öğürdü mecbur mama kullandım bende 🤷🏻♀️